ایران پرس: در روزهای اخیر، آمریکا و متحدان منطقه ای این کشور بار دیگر برنامه صلح آمیز هسته ای ایران را بهانه قرار داده اند تا ایران را به عنوان تهدید برای امنیت معرفی کنند.

در ادامه این روند، کمیته خودخوانده چهار جانبه اتحادیه عرب، در نشست اخیر خود با صدور بیانیه ای سراسر دروغ و ادعاهای کذب، بدون اشاره به سلاح های اتمی اسراییل، از برنامه هسته‌ای صلح آمیز ایران بعنوان یک تهدید نام بردند.

صادرکنندگان این بیانیه با اهدافی از پیش طراحی شده، خواستار ایجاد سازوکارهای لازم برای بازرسی فوری و فراگیر از تمام سایت‌های هسته‌ای ایران شدند.

همزمان با این اتهام سازی ها، «یائیر لاپید» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی نیز در سفرش به مسکو، ایران را به تلاش برای ساخت سلاح اتمی متهم کرد.

لاپید روز جمعه در مصاحبه با خبرگزاری «اسپوتنیک»، ادعا کرد: "ایران در آستانه دستیابی به سلاح اتمی است."

وی روز پنجشنبه نیز در نشست خبری مشترک با «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه، با  لفاظی های تهدید آمیز علیه ایران ادعا کرده بود: "ایران به دنبال سلاح اتمی است."

سیاست «ایران هراسی»، بخشی از تحرکات مشترک آمریکا و اسراییل

اظهارات مقامات رژیم صهیونیستی بر ضد ایران در واقع نوعی فرافکنی و تکرار ادعاهای مضحکی است که «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر پیشین اسراییل  چندین بار در نشست مجمع عمومی مطرح کرد و به علت بی محتوا و ساختگی بودن آن، مورد تمسخر قرار گرفت.

سیاست «ایران هراسی»، بخشی از تحرکات مشترک مثلث آمریکا، اسراییل و برخی متحدان عربی آنها در منطقه است که در حال بازتکرار شدن است.

اکنون نیز ادعاهای نخ نما شده گذشته، بار دیگر چاشنی اتهام سازی علیه ایران شده و به بهانه حفظ برجام، رنگ و لعاب تازه ای بخود گرفته و به لفاظی های تهدید گونه علیه ایران تبدیل شده است.

«زهرا ارشادی» معاون نمایندگی دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل متحد اخیرا در نامه ای به رئیس شورای امنیت سازمان ملل در خصوص تهدیدات مقامات رژیم اسرائیل علیه برنامه صلح آمیز هسته‌ای ایران، نسبت به هرگونه محاسبه اشتباه احتمالی یا اقدام ماجراجویانه رژیم اسرائیل هشدار داد و تصریح کرد: "جمهوری اسلامی ایران حق ذاتی خود بر اساس حقوق بین الملل برای انجام تمام اقدامات لازم جهت حفاظت و دفاع از شهروندان، منافع، تأسیسات و حاکمیت خود در برابر هر گونه اقدامات تروریستی یا اخلالگرانه را محفوظ  می‌دارد."

سوال این است که آیا رژیم صهیونیستی وبرخی رژیم های مرتجع عرب که اقدام به برقراری روابط رسمی با رژیم اشغالگر و جنایتکار صهیونیستی کرده اند، واقعا" نگران امنیت منطقه هستند؟ قطعا پاسخ به این سوال منفی است.

این حاشیه سازی ها، در واقع اهداف و مقاصد خاصی را دنبال می کند که یکی از انها به حاشیه راندن مسئله فلسطین و سرپوش گذاشتن بردلایل اصلی بحران ها و جنگ های منطقه است که با طراحی مشترک امریکا، اسراییل و عربستان بر کشورهای منطقه تحمیل شده است .

«گرث پورتر» تحلیلگرسیاسی  مشهور آمریکایی می گوید: "واقعیت این است که عامل تهدید در منطقه کشورهایی هستند که تمامی تلاش خود را برای خرید جنگ افزار از امریکا می کنند."

اسراییل و رژیم های عرب منطقه که به آرمان فلسطین خیانت کرده اند در واقع خود بخشی از علل نا امنی منطقه هستند. همسویی آنها با اسراییل و آمریکا  درقالب بیانیه های کلیشه ای و تکرار ادعای تهدید بودن برنامه هسته ای ایران برای امنیت منطقه نیز نوعی از فریبکاری سیاسی برای وارونه سازی حقایق است.

اسراییل  در حالی  برنامه هسته ای ایران را تهدید می نامد که فعالیت های هسته ای ایران تحت نظارت کامل و مستمر آژانس است؛ اما رژیم صهیونیستی که هیچ نظارتی بر فعالیت های غیرمتعارف هسته ای اش نمی شود، بین 200 تا 300  کلاهک اتمی را در اختیار دارد.

آنگونه که «سعید خطیب زاده» سخنگوی دستگاه دیپلماسی ایران در واکنش به این ادعاها خاطر نشان کرده است، دغدغه اصلی بانیان چنین بیانیه هایی خدمت آشکار و پنهان به رژیم صهیونیستی است.

نویسنده: جمشید امین زاده

117

بیشتر بخوانید:

پاسخ ایران به گزافه گویی وزیر خارجه رژیم صهیونیستی