هیات ایران در سازمان ملل در پاسخ به اتهام افکنی‌ها و لفاظی‌های نخست وزیر رژیم صهونیستی اعلام کرد: این رژیم نمی‌تواند با راه اندازی برنامه نظام‌مند ایران هراسی، از جمله آنچه در مورد برنامه صلح آمیز هسته‌ای ایران گفت، توجهات را از فعالیت‌های شرورانه و بی ثبات کننده خود در منطقه منحرف کند.

به گزارش خبرگزاری ایران پرس، در متن کامل پاسخ هیات جمهوری اسلامی ایران به اظهارات نخست وزیر رژیم صهیونیستی در نشست عالی رتبه هفتاد و ششمین اجلاسیه مجمع عمومی سازمان ملل که توسط  پیمان غدیرخمی یکی از دیپلمات های ایران قرائت شد، آمده است: نفتالی بنت هم مانند سلف بدنام خود(بنیامین نتانیاهو) تلاش کرد تا جایی که می تواند اطلاعات نادرست و ادعاهای بی اساس علیه ایران مطرح و با مظلوم نمائی، نومیدانه تلاش کرد رژیم اسرائیل را بی گناه معرفی کند.

هیات ایران در سازمان ملل با بیان اینکه هدف خباثت آمیز نفتالی بنت در این سخنرانی، سرپوش گذاشتن بر تمام سیاست های توسعه‌طلبانه و بی‌ثبات‌کننده و رفتارهای جنایتکارانه رژیم صهیونیستی در منطقه طی هفت دهه گذشته بود، افزود: او حتی یک بار به حقوق مسلم مردم فلسطین که بیش از هفت دهه تحت اشغال و سلطه وحشیانه رژیم اسرائیل زندگی می کنند و به محاصره غیرقانونی و غیرانسانی که بر نوار غزه اعمال و آن را به بزرگترین زندان رو باز جهان تبدیل نموده است، اشاره ای نکرد.

هیات ایران در سازمان ملل با تاکید بر اینکه تمام سیاستها و اقدامات وحشیانه این رژیم ناقض آشکار اصول اولیه اخلاقی و انسانی و قواعد حقوق بین الملل بویژه حقوق بین الملل بشردوستانه بوده و همچنان ادامه دارد، اعلام کرد: رژیم صهیونیستی نمی تواند با راه اندازی یک برنامه نظام مند ایران هراسی، از جمله آنچه در مورد برنامه صلح آمیز هسته ای ایران مدعی شدند توجهات را از فعالیتهای شرورانه و بی ثبات کننده خود در منطقه منحرف کند.

نفتالی بنت نخست وزیر رژیم صهیونیستی روز دوشنبه در مجمع عمومی سازمان ملل لفاظی ها و اتهامات این رژیم علیه برنامه هسته ای صلح آمیز جمهوری اسلامی ایران را تکرار کرد.

وی با اذعان به اینکه ایران در چند سال گذشته یک جهش بزرگ در زمینه تحقیق و توسعه هسته ای داشته است،گفت: با حرف نمی توان حرکت سانتریفیوژها را متوقف کرد.

نخست وزیر رژیم اسرائیل ادعا کرد که برنامه ساخت سلاح هسته ای ایران به نقطه غیر قابل برگشتی رسیده و تمامی خطوط قرمز را رد کرده است.

اتهام زدن به ایران در حالی از سوی نخست وزیر رژیم صهیونیستی تکرار می شود که این رژیم دستکم ۲۰۰ بمب هسته ای در اختیار دارد و تاکنون اجازه بازرسی از مراکز اتمی خود را به بازرسان سازمان بین المللی انرژی اتمی نداده است.

این در حالی است که ایران یکی از امضا کنندگان پیمان منع گسترش تسلیحات هسته‌ای بوده و برنامه هسته‌ای ایران نیز زیر نظارت گسترده بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قرار دارد.125