رضا حاجی پور در حاشیه جلسه علنی روز سه شنبه مجلس که در آن مسعود فیاضی نتوانست برای وزارت آموزش و پرورش رای اعتماد بگیرد، در گفت وگوی اختصاصی با خبرنگار پارلمانی ایران پرس، گفت: رای عدم اعتماد به وزیر پیشنهادی اتفاق جدیدی در مجلس نیست.
وی افزود: وزیر پیشنهادی در کمیسیون های مختلف حضور یافت و برنامه های خود را تشریح کرد، اما نتوانست رضایت نمایندگان را جلب کند.
این نماینده مجلس در ادامه گفت: فرد معرفی شده از سوی رئیس جمهور باید از بدنه آموزش و پرورش باشد.
محرم پور با تاکید بر اهمیت این وزارتخانه افزود: وزارت آموزش و پرورش در زمینه های مختلف مشکلات مختلفی دارد؛ مسعود فیاضی در امر پژوهش از توانایی کافی برخوردار است، اما نمایندگان مجلس نمی توانند وی را به عنوان وزیر بپذیرند.
وی در پایان گفت: وزارت آموزش و پرورش یک وزارتخانه کلیدی است و همه وزرا و نخبگان در این وزارتخانه تحصیل کرده اند.
سخنگوی هیأت رئیسه مجلس نیز گفت: رئیس جمهور یک هفته برای معرفی وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش فرصت دارد و بر اساس قانون از فرصت سه ماهه معرفی وزیر آموزش و پرورش تنها یک هفته باقی مانده است.
سیدنظام الدین موسوی در حاشیه جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: طبق قانون ریاست جمهور پس از آن که وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش موفق به اخذ رأی اعتماد از مجلس نشد سه ماه فرصت داشت وزیر دوم را به مجلس معرفی کند و ایشان قبل از پایان این موعد قانونی، آقای فیاضی را به مجلس معرفی کردند که ایشان نیز بعد از بررسی در کمیسیونها امروز در جلسه علنی نتوانستند رأی اعتماد نمایندگان را کسب کنند.
نماینده مردم تهران، شمیرانات، ری، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی افزود: این سه ماه برای یک بار پیشبینی شده و طبیعتاً رئیس جمهور باید در اولین فرصت نسبت به معرفی وزیر پیشنهادی اقدام کند البته از موعد قبلی حدود 7 روز باقی مانده و رئیس جمهور میتواند در این بازه، وزیر پیشنهادی جدید را معرفی کند.
وی تصریح کرد: در گذشته و در موارد مشابه روالهایی توسط روسای جمهور طی شده و بعضاً روسای قوه مجریه از مقام معظم رهبری اذن دریافت کرده و مدت بیشتری برای معرفی وزیر پیشنهادی جدید به مجلس داشتند اما مصلحتسنجی در این موضوع برعهده شخص رئیس جمهور است، به هر حال بر اساس فهمی که مجلس از قانون دارد رئیس جمهور باید در اسرع وقت وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش را به مجلس معرفی کند.
موسوی در خصوص نحوه ادامه کار وزارتخانه آموزش و پرورش گفت: رئیس جمهور باید یا در مدت باقی مانده تا انتخاب وزیر، سرپرست جدیدی برای وزارتخانه تعیین کند یا خود رئیس دولت به عنوان مسئول وزارت آموزش و پرورش تصدی امور را در دست بگیرد.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی امروز به مسعود فیاضی وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش رای اعتماد ندادند.
مسعود فیاضی گزینه پیشنهادی آموزش و پرورش با ۱۱۵ رای موافق، ۱۴۰ رای مخالف و ۵ رای ممتنع از مجموع ۲۶۰ رای ماخوذه نتوانست از مجلس رای اعتماد کسب کند.
فیاضی دومین وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش در دولت سیزدهم است پیش از او حسین باغ گلی به عنوان گزینه پیشنهادی تصدی آموزش و پرورش به مجلس شورای اسلامی معرفی شد که او هم نتوانست از مجلس رای اعتماد بگیرد.