به گزارش خبرگزاری ایران پرس، متن حکم انتصاب «احسان کاوه» به عنوان قائم مقام معاونت برون مرزی سازمان صدا و سیما به این شرح است:
جناب آقای احسان کاوه
از آنجا که بهلطف خداوند، از تعهد، دانش حرفهای و شناخت وافی از روندها و بایستههای صف و ستاد در عرصه فعالیت رسانههای بینالمللی برخوردارید، بهموجب این حکم به سمت «قائممقام معاون برونمرزی صداوسیما» منصوب میشوید.
- نظارت بر انطباق عملکرد حوزههای ستادی و پشتیبانی با نیازها و مقتضیات سرمایه انسانی، بودجه و منابع مالی، طرحوبرنامهریزی و... معاونت؛
- تسهیل بهرهورانه، اتخاذ رویههای همافزا و رفع موانع و اصطکاکها در مسیر حرکت حوزه صف؛
- نظارت بر پیشبرد برنامه تحول ساختاری رادیوهای معاونت و راهبردهای تحولی در شبکههای تلویزیونی؛
- نظارت بالادستی بر ساختار عملکرد دفاتر نمایندگی معاونت در خارج از کشور؛
- ارتباط سازنده با بخشهای درونسازمانی و تعامل با سازمانها و نهادهای برونسازمانی در راستای ایفای مأموریتهای کلان معاونت؛
- نظارت بر حسن اجرای سازوکارهای انتصاب مدیران و ارزیابی عملکردها و نیز اداره شوراهای تخصصی مرتبط با برخی زمینههای فوق، از جمله مواردی است که انتظار میرود با حضور جنابعالی در این مسئولیت خطیر پیگیری شود.
لازم میدانم از مساعی برادر ارجمندم، جناب آقای مهدی مجتهد در این پست، کمال سپاس را به جا آورم و برای جنابعالی نیز از درگاه ایزد منان، موفقیت و سربلندی مسئلت کنم.
پیش از این مسئولیت قائم مقام معاونت برون مرزی رسانه ملی برعهده «مهدی مجتهد» بود که وی هم اکنون عهده دار مسئولیت قائم مقام ریاست سازمان صداو سیما است.
متن حکم انتصاب «احسان کاوه» به عنوان مدیرکل تولیدات نمایشی معاونت برونمرزی سازمان صداو سیما به این شرح است:
جناب آقای احسان کاوه
نظر به بهرهمندی جنابعالی از مراتب تعهد، سوابق مفید و شناخت و تخصص وافی در حوزۀ تولید فیلموسریال، بهموجب این حکم به سمت «مدیرکل تولیدات نمایشی معاونت برونمرزی» منصوب میشوید.
امید است با اتکال به خداوند تبارک و تعالی و در راستای نیاز معاونت به تولید آثار داستانی و مستند درسرفصلهای مهم «گفتمان انقلاب اسلامی و جریان مقاومت»، «سبک زندگی ایرانی - اسلامی» و «بازنمایی هویت و تمدن ایران اسلامی»، در تحقق اهداف ذیل اهتمام ورزید:
- نیازسنجی و تدوین برنامۀ جامع پنجسالۀ تولید فیلم، سریال و مستندهای فاخر و اثرگذار با درنظرگیری مأموریتهای معاونت؛
- راهاندازی باشگاه فیلمنامهنویسان با هدف تبیین نیازهای تولید و هدفمندسازی متون نمایشی ویژۀ شبکههای برونمرزی و تربیت فیلمنامهنویسان مستعد؛
- شناسایی و جذب استعدادهای جوان در زمینۀ فیلمنامهنویسی در کنار بهرهگیری از قلم و توان تخصصی فیلمنامهنویسان حرفهای کشور؛
- ارتباط تنگاتنگ با بدنۀ سینمای کشور، فیلمسازان بینالمللی و چهرههای شاخص تولید داستانی و مستند در کشورهای هدف، بهمنظور جذب ایدهها و طرحهای خلاقانه و تولید آثار متناسب؛
- دستیابی به روشهای نوین تولید آثار نمایشی مختص رسانه تلویزیون؛
- نظارت فعال و مؤثر بر روند تولید و ارتقای سطح کیفی آثار.
117