"حسین امیرعبداللهیان" وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران سه شنبه شب در گفت وگوی تلفنی با "عبدالله بن زاید آل نهیان"  وزیر خارجه امارات تصریح کرد، حضور صهیونیست‌ها در منطقه موجب بی ثباتی و ناامنی است.

رژیم غاصب صهیونیستی، به عنوان یک رژیم آپارتاید  مانع اصلی صلح و آرامش در منطقه غرب آسیاست. این رژیم در 74 سال گذشته علاوه بر کشور فلسطین، بخش‌هایی از جغرافیای لبنان، سوریه و مصر را نیز اشغال کرده است. 

به گزارش خبرگزاری ایران پرس، "امیرعبداللهیان" در این گفت وگوی تلفنی، حضور رژیم اشغالگر قدس در منطقه را موجب بی ثباتی و ناامنی در منطقه دانست و افزود، رژیم صهیونیستی تلاش کرد تا نشست اخیر جده را به یک بحران در منطقه تبدیل کند، اما با درایت کشورهای شرکت کننده منطقه، موضوعات همکاری‌های منطقه ای، پیشرفت و امنیت مورد تاکید قرار گرفت.

وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران در ادامه با اشاره به نگاه مثبت مقامات عالی رتبه ایران و امارات به مناسبات فیمابین، از ارتقای سطح روابط دو کشور استقبال کرد و آن را یک گام مهم در روند توسعه روابط دو جانبه ارزیابی کرد.  

"امیرعبداللهیان" در ارتباط با مذاکرات رفع تحریم‌ها نیز خاطرنشان کرد: اتحادیه اروپا به تلاش‌های خود برای به نتیجه رسیدن مذاکرات ادامه می‌دهد و ما برای رسیدن به یک نتیجه خوب و پایدار جدی هستیم.

وزیر خارجه امارات هم در این گفت‌ وگوی تلفنی، با اشاره به منافع مشترک دو کشور در توسعه روابط فی مابین، ارتقای سطح نمایندگی‌های سیاسی را در چارچوب اهمیت گسترش روابط دو کشور همسایه و تمایلات دو ملت برادر و علاقمندی مقامات عالیه دو کشور به این هدف دانست.

"عبدالله بن زاید آل نهیان" در ادامه اظهار داشت: "ما تردیدی نداریم که نه تنها می توانیم گرمی روابط دو کشور را بازگردانیم، بلکه افق‌های تازه ای را نیز به روی روابط بگشاییم، به ویژه در شرایطی که با چالش‌های متعددی در منطقه از جمله مسائل زیست محیطی و آب و هوایی مواجه هستیم."

وزیر خارجه امارات افزود، همچنین فرصت‌های اقتصادی بی شماری در دو کشور برای دو ملت فراهم است که می توانیم از آنها به نحو مطلوبی بهره برداری کنیم و سفرهای متقابل مقامات، تجار و  کارشناسان تاثیر بسزایی در این خصوص دارد.

"عبدالله بن زاید آل نهیان" در پایان تاکید کرد، برای ما صلح و ثبات و خیر و عزت برای ایران به عنوان کشور همسایه و برادر ما بسیار مهم است، چرا که بر روی کشور ما نیز تاثیر مثبت می گذارد و امیدواریم که در آینده بتوانیم گام های بلندتری را برای توسعه روابط دو کشور برداریم.

120