«ناصر کنعانی چافی» سخنگوی وزارت امور خارجه ایران گفت: "تعارض شرم آوری است، سخنگویان رسمی و مسؤولان عالیرتبه دولتی در غرب به ویژه آمریکا که با اعمال سیاست فشار حداکثری و تحریمها میخواستند مردم ایران را به زانو درآورند، امروز دم از غمخواری مردم ایران میزنند."
این اظهارات سخنگوی وزارت خارجه، به اقدامات و هجمه رسانه ای غربی ها از جمله در آمریکا و انگلیس در قبال تحولات روزهای اخیر در ایران اشاره دارد که با هدف گسترش اغتشاشات و همچنین جلب حامیان بیشتر از چهره های هنری و ورزشی ادامه یافته است.
در حالی که با تلاش نیروهای پلیس و امنیتی و همچنین هوشیاری مردم ایران، فتنه و اغتشاشات اخیر که به بهانه جان باختن «مهسا امینی» و حمایت از حقوق زنان آغاز شد، اکنون تقریبا مهار شده و تعدادی از لیدرهای اغتشاشگران نیز بازدشت شده اند، اما دولتمردان غربی و رسانه های وابسته به آنها که سابقه دیرینه در نقض حقوق بشر و رویکرد دوگانه در این خصوص دارند، اغتشاشات اخیر را مستمسکی برای اعمال فشار بر ایران قرار داده اند و در تعارضی آشکار مدعی دفاع از حقوق مردم شده اند.
به عنوان مثال، همزمان با جان باختن «مهسا امینی» در ایران، یک دختر عراقی با نام «زینب عصام» در غرب بغداد به دست نظامیان آمریکایی کشته شد، اما مقامات غربی و رسانه های وابسته و معاند، واکنشی در این باره نشان نداده اند به گونه ای نام این دخترعراقی برای بسیاری از مردم جهان و حتی داخل عراق، ناشناخته است.
زینب عصام دختری 15 ساله بود که در مزرعه پدرش توسط گلولهای سرگردان که نظامیان آمریکایی شلیک کرده بودند، جان خود را از دست داد اما جالب آنکه حتی در محافل حقوق بشری وابسته به سازمان ملل نیز به این موضوع نپرداخته اند.
در مثالی دیگر می توان به جنایات نظامیان رژیم صهیونیستی در مناطق فلسطینی اشاره کرد که تقریبا روزانه تکرار می شود و هر روز شماری از فلسطینیان کشته، زخمی و یا به اسارت گرفته می شوند، اما حامیان غربی این رژیم و بنگاه های خبر پراکنی آنها، همچون گذشته از این جنایات عبور می کنند.
آمارهای موجود بیانگر نقض گسترده حقوق زنان در غرب است
نکته مهم دیگر این است که کشورهای غربی در حالی با ادعای حمایت از حقوق زنان، در حال دامن زدن به برخی ناآرامی ها و اغتشاشات در ایران هستند که چشمان خود را به روی واقعیت های اسفناک جوامع خود بسته اند چرا که آمارهای موجود بیانگر نقض گسترده حقوق زنان در غرب است.
به عنوان مثال، در تحقیقاتی که از سوی نهادهای حقوق بشری در آمریکا صورت گرفته است از هر شش زن در آمریکا حداقل یک نفر چه در دوران کودکی چه در بزرگسالی تجاوز جنسی و یا خشونت به صورت کامل را تجربه کرده است.
مؤسسات حقوق بشری در آمریکا همچنین فاش کردهاند سالانه حداقل یک میلیون زن در آمریکا تجربه ارعاب را داشته اند.
طبق گزارش سال گذشته 2019 وزارت کشور فرانسه نیز از مجموع 149 قربانی خشونتهای خانگی در این کشور، 121 نفر را زنان شامل میشوند. تعداد زنانی که بر اثر این خشونتها جان خود را از دست دادهاند، نسبت به سال ما قبل آن رشد 28 درصدی داشته است .
واضح است که سیاسیکاری و اقدامات گزینشی از سوی آمریکا و برخی دولتهای اروپایی، همواره بیشترین ضربه را به اصل حقوق بشر وارد کرده است؛ این مدعیان در حالی که سرکوب معترضان، قتل سیاهپوستان، قتلعام اقلیتها بویژه مسلمانان، آزار و اذیت و شکنجه زندانیان و تحت فشار قرار دادن مهاجرین در داخل مرزهای اروپا را قانونی تلقی می کنند، اجرای قانون و اقدامات قضایی در ایران را که تحت تحریم های اقتصادی همین کشورها قرار دارد، نقض حقوق بشر می نامند و با تبلیغات گسترده رسانه ای سعی در وارونه نشان دادن واقعیات دارند.
سخنگوی وزارت امور خارجه نیز با اشاره به این تعارض گفته است: "رسانه هایشان درگیریهای خیابانی، تخریب و ویرانگری را تشویق و انگیزههای قومی را تحریک میکنند، اما شعار «زندگی» برای مردم ایران سر میدهند؟! نفاق و ریاکاری دشمن اصلی ملت ایران پایانی ندارد!"
نویسنده: حسن عقیقی سلماسی
117