دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه با اشاره به بروز اغتشتشات اخیر در کشور گفت، نقش رسانه‌های فارسی زبان ضدایرانی کمتر از گروه‌های تروریستی نیست.

از زمان بروز اغتشاشات اخیر در ایران به بهانه مرگ «مهسا امینی»، تریبون ایران اینترنشنال دائم در اختیار رهبرانی از احزاب تجزیه‌طلب کرد، عرب و بلوچ قرار دارد، به‌طوری که در بیست روز اول آشوب‌ها بیش از 20 چهره تجزیه‌طلب جمعاً 50 بار در این رسانه مصاحبه کرده بودند؛ البته بی‌بی‌سی هم از غائله تجزیه‌طلبی و تشویق به اقدامات خشونت‌طلبانه و تروریستی در ایران عقب نمانده است.

به گزارش خبرگزاری ایران پرس، کاظم غریب آبادی دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه با بیان اینکه با نمایندگان حدود ۱۰۰ کشور در نیویورک بصورت جمعی و فردی دیدار کرده است گفت، در این دیدارها، ضمن روشنگری لازم و ارائه روایت صحیح از اغتشاشات، حساسیت مناسبی در میان کشورها درباره نقش مخرب برخی شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های فارسی زبان ضدایرانی در اغتشاشات ایجاد شد.

غریب آبادی افزود، انجام صدها مصاحبه بی بی سی فارسی و سعودی اینترنشنال با اعضای گروه‌های جدایی طلب و گروهک‌های تروریستی و تشویق به خشونت و جنایت، در دیدار با نمایندگان حدود ۱۰۰ کشور در نیویورک، بصورت مستند و مستدل مطرح شد.

دبیر ستاد حقوق بشر ایران با بیان اینکه نقش این رسانه‌های ضد ایرانی کمتر از گروه‌های تروریستی یا اعضای این گروه‌ها نیست تاکید کرد، وزارت اطلاعات ایران، شبکه سعودی اینترنشنال را به عنوان یک رسانه تروریستی و کارکنان آن را نیز تروریست اعلام کرد؛ چنین سرنوشتی در انتظار بی بی فارسی نیز قرار دارد.

غریب آبادی تصریح کرد، همچنین در دیدار نمایندگان حدود ۱۰۰ کشور در نیویورک، نقش حمایتی برخی کشورها از اغتشاشات و مواضع سیاسی برخی مکانیسم‌های حقوق بشری مانند سکوت آنها در برابر حادثه تروریستی شیراز، به صورت مستند و عینی مطرح و به چالش کشیده شد.

۲۶ اکتبر  در حمله تروریستی داعش به شاه‌چراغ، حرم مطهر حضرت احمد بن موسی (ع)، در شهر شیراز، مرکز استان فارس ایران، ۱۳ نفر از جمله ۲ کودک شهید و ۳۰ نفر از زائران زخمی شدند.

112

 بیشتر بخوانید:

ارائه روایت صحیح از وضعیت حقوق‌بشر ایران در سازمان ملل

غریب آبادی: حقوق بشر بیش از هر زمان دیگری سیاسی شده است