ایران پرس: حمایت کامل بلوک غرب به سرکردگی آمریکا وشرکای منطقه ای آن از عوامل آشوبگر و نیز انواع گروهک های تروریست و تجزیه طلب که در آشوب ها و اغتشاشات اخیر در ایران به نحو مستقیم مداخله دارند ، در چارچوب جنگ ترکیبی غرب و متحدان آن علیه ایران اسلامی صورت می گیرد.

در این جنگ ترکیبی غربی ها از همه عوامل و مولفه های قدرت از جمله توانمندی سایبری استفاده کرده و جنگ سایبری گسترده ای را علیه جمهوری اسلامی ایران به راه انداخته اند. 

سردارغلامرضا جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل ایران می گوید: ایران در شرایط موجود درگیر دو دسته تهدید است که یکی تهدیدهای سایبری ترکیبی دشمن و دیگری تهدیدات جنگ شناختی در اغتشاشات است که با آن مواجه هستیم.

آمریکا و شرکای آن مانند رژیم صهیونیستی مسئول بسیاری از حملات سایبری در جهان هستند. آمریکایی ها هرگاه خود اقدام به حمله سایبری علیه دیگر کشورها کنند ،آن را موجه و مشروع قلمداد می کنند ،در حالی که اقدام مشابه از سوی دیگر کشورهای رقیب یا خصم را برنمی تابند

در واقع تهدیدات و جنگ سایبری غرب علیه ایران مسبوق به سابقه است که نمونه معروف آن حمله با بدافزار «استاکس نت» علیه تاسیسات هسته ای ایران توسط آمریکا و رژیم صهیونیستی در سال 2010 بود. اما در برهه کنونی مجری این تهاجم سایبری گروههای هکری مختلفی هستند که با ادعای حمایت از آشوب ها در ایران و ایجاد خرابکاری در  نهادهای عمومی و دولتی و نیز رسانه ها و خبرگزاری ها و نیز سرقت اطلاعات و از بین بردن دیتا سنتر ها تاکنون حملات سایبری متعددی را صورت داده اند. اصولا حملات سایبری از جمله حملات هکری بیشتر با هدف دستیابی به اطلاعات حساس ، خرابکاری در تاسیسات ، دستیابی به اسناد، از کار انداختن موسسات و نهادها صورت می گیرد.

نمونه اخیر این جنگ سایبری علیه ایران ، حمله گروهی هکری موسوم به «بلک ریوارد» به خبرگزاری فارس بود که دقیقا با هدف نایود کردن دیتا بیس آن و نیز دسترسی به اطلاعات مختلف صورت گرفت .هر چند این گروه هکری ادعا می کند که این کار را در راستای حمایت از اغتشاشگران صورت داده ، اما با توجه به گستردگی آن و نیز طرف های خارجی مانند واشنگتن و تل آویو که از این اقدام سود می برند وابستگی آن به دستگاههای اطلاعاتی و جاسوسی غربی محرز به نظر می رسد.

هم چنین گروه هکری دیگری موسوم به « انانیموس»  نیز حملات سایبری زیادی را علیه ایران پس از بروز آشوب های اخیر صورت داده که این اقدامات مخرب نیز دقیقا در راستای هدف کلی آمریکا و رژیم صهیونیستی مبنی بر تضعیف جمهوری اسلامی ایران و ایجاد اختلال در امور روزمره زندگی مردم و ایجاد نارضایی صورت گرفته است.

از جمله اقدامات این گروه هکری ادعای از کار انداختن 407 دوربین نظارتی در تهران در اواسط اکتبر 2022 با ادعای حمایت از اغتشاشات در ایران بود. این گروه هکری از آغاز اعتراضات کنونی در ایران حملات سایبری گسترده‌ای را علیه وب‌سایت‌های دولتی ترتیب داده و از جمله وبسایت‌های وزارتخانه‌های نفت، اقتصاد و دارایی، و فرهنگ و ارشاد اسلامی را هک کرده است.بدین ترتیب به نظر می رسد که غرب در چارچوب جنگ ترکیبی خود حساب ویژه ای برای جنگ سایبری علیه ایران باز کرده است.

با این حال ایران توانسته در بسیاری موارد با حملات سایبری دشمن که در اشکال مختلف صورت می گیرد مقابله نماید. سردار جلالی رئیس پدافند غیر عامل ایران در 5 آبان (27 اکتبر) با بیان اینکه از ابتدای اغتشاشات حملات سایبری در حوزه‌های مختلف را خنثی سازی و مقابله کردیم، گفت: در ۴۰ روز گذشته ما بی سابقه ترین حملات سایبری علیه کشور را شاهد بودیم و دشمن از همه ظرفیت‌های خود استفاده کرد و هر کاری کرد تا برای کشور مشکل جدی ایجاد کند اما به هدف نرسید.

نویسنده: سيدرضا مير طاهر 

 112

بیشتر بخوانید:

جلالی : با 90 درصد حملات سایبری دشمن مقابله شد

تهیه الگوی مناسب برای مقابله با تهدیدهای سایبری