ایران پرس: در حالی که تشکیلات خودگردان فلسطین همچنان به مذاکره با رژیم صهیونیستی چشم دوخته است، مردم فلسطین راه مقاومت را برگزیده و آنرا تنها راه مقابله با جنایت‌های رژیم اشغالگر صهیونیستی می‌ دانند.

حدود 100 روز از جنگ 11 روزه شمشیر قدس میان رژیم صهیونیستی و گروه‌های مقاومت فلسطین می‌ گذرد.

در حالی که رژیم صهیونیستی و گروه‌های مقاومت با میانجی‌گری بازیگران خارجی برای آتش‌بس توافق کرده بودند، رژیم اشغالگر قدس در 100 روز گذشته به هیچ یک از مفاد آتش‌بس پایبند نبوده و حتی کابینه جدید بر شدت جنایت علیه فلسطینی‌ها افزوده است.

در همین راستا، نه اثری از لغو محاصره و دادن مجوز برای ارسال کمک‌های بشردوستانه به باریکه غزه است و نه اثری از توقف جنگ. 

در این میان، تشکیلات خودگردان فلسطین که آشکارا سازی مخالف با جامعه فلسطینی می‌زند بار دیگر به مذاکره با رژیم صهیونیستی روی آورده و محمود عباس، رئیس این تشکیلات یکشنبه گذشته با بنی گانتز، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی دیدار و گفتگو کرده است.

برونداد این گفتگو به شهادت رسیدن دو فلسطینی و زخمی شدن ده‌ها نفر در یک هفته گذشته بود.  

در چنین شرایطی، مردم و گروه‌های مقاومت فلسطین راه مقاومت را برگزیده و امیدی به مذاکرات سازش نداشته و از جنایت‌های رژیم صهیونیستی نیز هراسی ندارند. 

مقاومت که به‌ طور موقت ارسال بالن‌ها و بادبادک‌های آتش‌زا را قطع کرده بود، دوباره این اقدام مقاومتی را آغاز کرد.

با آغاز این وضعیت هم تجمع در مرزهای باریکه غزه افزایش یافت، مسئله‌ای که صهیونیست‌ها به‌شدت از آن هراس دارند و هم آنکه با آغاز ارسال بالن‌های آتش‌زا شرایط زندگی در شهرک‌های صهیونیست‌نشین اطراف باریکه غزه رو به وخامت گذاشت.

حالا هر روز آنها شاهد آتش‌سوزی‌های جدید، بیکاری، نبود امنیت برای زندگی و رعب و وحشت ناشی از سقوط بالن‌های آتش‌زا در شهرک‌های صهیونیست‌نشین اطراف باریکه غزه هستند.

علاوه بر این، مردم فلسطین هم ضمن حضور گسترده در مسجد الاقصی، راهپیمایی‌هایی نیز در مخالفت با سیاست‌ها و جنایت‌های رژیم صهیونیستی برگزار می‌کنند.

مطابق گزارش‌ها در نماز جمعه روز گذشته در مسجد الاقصی، حدود 45 هزار فلسطینی شرکت کردند. 

اداره اوقاف اسلامی قدس اشغالی اعلام کرد که فلسطینی‌ها در میان تدابیر امنیتی شدید صهیونیستها نماز جمعه را در مسجد الاقصی به جا آوردند. 

نظامیان صهیونیست به دقت هویت افرادی که وارد مسجد الاقصی می‌شدند را مورد بررسی قرار داده و تدابیر امنیتی در ورودی‌های مسجد الاقصی به اجرا درآورده بودند.

این اقدام مردم فلسطین و حضور دهها هزار نفری آنها در نماز جمعه مسجد الاقصی گویای این است که فلسطینی‌ها مسجد الاقصی را هویت خود می‌دانند و تحت تاثیر جنایت رژیم صهیونیستی، از این هویت تاریخی و مذهبی خود دست نمی‌کشند. 

در همین حال، راهپیمایی‌های مردم فلسطین در مخالفت با سیاست‌های رژیم صهیونیستی هم همچنان ادامه دارد، در حالی که هر هفته دهها نفر در اثر خشونت نظامیان صهیونیستی زخمی می‌ شوند.

روز گذشته نیز فلسطینی‌ها دز مخالفت با طرح رژیم صهیونیستی برای مصادره کوه «صبیح» در دهستان «بیتا» در شمال کرانه باختری و ساخت واحدهای شهرک‌سازی جدید تظاهرات برگزار کردند که با یورش نظامیان اسرائیلی مواجه شد.

هلال احمر فلسطین اعلام کرد در اثر یورش نظامیان فلسطینی به تجمع اعتراضی مردم در شرق نابلس، دست کم 82 فلسطینی زخمی شدند. 

نکته پایانی اینکه؛ الگوی رفتاری مردم فلسطین اعم از مردم کرانه باختری، قدس یا باریکه غزه نشان می‌دهد که آنها مسیری متفاوت از تشکیلات خودگردان را اتخاذ کرده و بدون هراس از جنایت‌های رژیم صهیونیستی، راه مقاومت را با هدف مقابله با اشغال‌گری و همچنین حفظ هویت تاریخی و مذهبی خود برگزیدند. 

نویسنده: سيد رضی عمادی

115