روسای پیشین سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) به سردرگمی این رژیم در مقابله با ایران اذعان و تاکید کردند: تل آویو ناتوان از ضربه زدن به تاسیسات هسته ای ایران است.

به گزارش خبرگزاری ایران پرس، به نقل از پایگاه خبری عربی 21؛ «تامیر باردو» رئیس اسبق سازمان موساد گفت: رژیم صهیونیستی از توان و قدرت انهدام همه سایت های هسته ای ایران برخوردار نیست و باید از حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران خودداری کند.

باردو سخنان اخیر «نفتالی بنت» نخست وزیر رژیم صهیونیستی در ارتباط با ایران را همانند رویکرد کابینه قبلی این رژیم دانست و گفت: به نظر می رسد که رویکرد اسرائیل بازگشت به همان رویکرد قبلی باشد. 

«یوسی کوهن» رئیس سابق موساد نیز در سخنانی به پیچیدگی هرگونه حمله به تاسیسات هسته ای ایران و توانایی ایران درخصوص غنی سازی اورانیوم اذعان کرد و با ابراز نارضایتی از روند مذاکرات برجامی، هرگونه مذاکرات احیای برجام را که از نظر خود به برچیده شدن این تاسیسات منجر نشود را برای رژیم صهیونیستی نگران کننده  دانست.

«عاموس گلعاد» فرمانده سابق دستگاه اطلاعات نظامی (امان) و ژنرال ذخیره در ارتش اشغالگر رژیم صهیونیستی هم با اشاره به گزارش‌هایی مبنی بر هشدار آمریکا به اسرائیل در خصوص بیهوده بودن هرگونه حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران، گفت: تل‌آویو باید به هشدارهای آمریکا در این خصوص توجه داشته باشد.

گلعاد افزود: استراتژی کابینه «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر پیشین شکست خورده است و اکنون نیز تل آویو توانایی‌های مقابله با ایران را بر اساس این فرض که توافق برجام رعایت می‌شود را نداده است.

پیشتر «دان حالوتس» فرمانده پیشین ستاد کل فرماندهی و عملیات ارتش رژیم صهیونیستی در پی درخواست افزایش سقف بودجه ارتش این رژیم، توافق بد با ایران رابهتر از جنگ منتهی به شکست با آن عنوان و  ابراز امیدواری کرده بود، کشورهایی که مذاکرات با تهران را پیش می‌برند، بتوانند به توافقی دست یابند که تنها یک هدف را که نظارت دقیق بر فعالیت‌های هسته ا ی آن است، محقق سازند.

این در حالی است که ایران همواره تأکید کرده به عنوان یکی از امضاکنندگان پیمان منع گسترش سلاح‌های اتمی (ان‌پی‌تی) و عضوی از آژانس بین المللی انرژی اتمی، حق دستیابی به فناوری هسته‌ای را برای مقاصد صلح آمیز دارد.

علاوه بر این، بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تاکنون بارها از تاسیسات هسته‌ای ایران بازدید کرده‌اند اما هرگز مدرکی که نشان دهد برنامه صلح آمیز انرژی هسته‌ای این کشور به سمت مقاصد نظامی انحراف داشته باشد، پیدا نکرده‌اند.

ایران علاوه بر این در سال ۲۰۱۵ به توافقی با کشورهای موسوم به گروه ۱+۵ برای حل و فصل تنش‌ها بر سر برنامه هسته‌ای خود دست پیدا کرد. با وجود اذعان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به پایبندی ایران به تمامی تعهداتش، دولت آمریکا چهارسال پیش  به صورت یکجانبه از این توافق خارج شد.

اکنون دولت «جو بایدن» رئیس جمهور امریکا مدعی است، قصد دارد از طریق مذاکرات جاری در شهر وین، پایتخت اتریش زمینه‌های لازم برای بازگشت کشورش به توافق هسته‌ای برجام را فراهم کند.

تا کنون ۶ دور مذاکره در شهر وین میان آمریکا و سایر طرف‌های برجام غیر از ایران برای تسهیل بازگشت آمریکا به برجام انجام شده است. طرف‌ها می‌گویند پیشرفت‌های ملموسی در این مذاکرات حاصل شده اما پاره‌ای اختلافات کماکان باقی است.

116

بیشتر بخوانید:

اسراییل از جنجال سازی علیه برنامه هسته ای ایران چه اهدافی را دنبال می کند؟

قاضی‌زاده هاشمی: وزاری 7 کشور صنعتی به جای اتهام زنی، مستندات خود را درخصوص کشتی اسراییلی ارائه کنند

نماینده مجلس: ایران باید علیه اتهامات اسراییل و آمریکا شکایت کند