ایران پرس: این روزها حملات ددمنشانه نظامیان رژیم صهیونیستی در کرانه باختری شدت گرفته است.

جمعیت هلال احمر فلسطین شامگاه جمعه از زخمی شدن دست‌کم‌ 154 فلسطینی در یورش شهرک‌نشینان‌ و نظامیان صهیونیست به مناطق مختلف کرانه باختری خبر داد.

برخی از مناطق کرانه باختری این روزها شاهد تظاهرات فلسطینی‌ها در اعتراض به تصمیم مقام‌های‌ رژیم صهیونیستی برای ساخت شهرک‌های‌ یهودی‌نشین‌ است؛ تظاهرات و اعتراضی که با سرکوب شدید نظامیان صهیونیست مواجه می‌شود‌.

علل تشدید این حملات از چند بعد حائز اهمیت است:

نخستین علت حائز اهمیت در‌این‌باره‌، بی‌تفاوتی‌ و سکوت مرگبار نهادها و سازمان‌های‌ بین‌المللی‌ و جهانی و نیز عربی است. موضع نهادها و ارگان‌های بین‌المللی‌ در‌این‌باره‌، البته،‌ برای هیچ‌کسی غافلگیرانه نیست و به‌همین‌علت‌ است که گروه‌های‌ مقاومت فلسطین، مقاومت را تنها راه رهایی از یوغ اشغالگری می‌دانند‌ و بر پرهیز از هر گونه مذاکره با رژیم صهیونیستی و تکیه بر نهادها و سازمان‌های‌ بین‌المللی‌ تأکید‌ می‌کنند‌.

بنابراین،‌ جنایت‌های‌ اخیر رژیم صهیونیستی علیه فلسطینی‌ها نمونه و مصداق دیگری از موضع حمایتی غرب از این رژیم و چراغ سبز آن برای ادامه دادن به چنین تجاوزگری‌های‌  ضد انسانی است.

علت دوم در‌این‌باره‌، کنشگر بودن فلسطینی های کرانه باختری است. طی هفته‌ها و ماه‌های‌ اخیر، فلسطینی های کرانه باختری به‌طور‌ بی‌سابقه‌‌ای علیه صهیونیست‌ها‌ و سیاست‌های‌ رژیم صهیونیستی به پا خاسته اند و آخرین نمونه آن نیز عملیات اخیر در نابلس علیه صهیونیست‌ها‌ بود.

این کنشگری فلسطینی‌ها چه در حمایت از مقاومت فلسطین در نوار غزه و چه در ایستادگی در برابر طرح‌ها‌ و اشغالگری ها و سرکوبگری‌های‌ رژیم صهیونیستی مسئله بسیار حائز اهمیت و البته،‌ بی‌سابقه‌‌ای است که در حال شکل‌گیری‌ و تغییر معادلات اراضی اشغالی فلسطین است.

علت سوم در‌این‌باره‌، وحشت صهیونیست‌هاست‌. یکی از علل اصلی که صهیونیست‌ها‌ و شهرک‌نشین‌ ها این روزها به‌شدت به سرکوب شدید فلسطینی‌ها روی آ‌ورده اند، وحشت و هراسی است که از خیزش و کنشگری فلسطینی‌ها به جان آن‌ها‌ افتاده است.

صهیونیست‌ها‌ به‌ویژه پس از شکست در تجاوزگری یازده روز به نوار غزه و رهایی موفقیت‌آمیز‌ شش زندانی فلسطینی از زندان «جلبوع» یکی از امنیتی ترین زندان‌های‌ اسرائیل و همبستگی فلسطینی های کرانه باختری با آن‌ها‌ و مقاومت فلسطین، به‌خوبی‌ درک کرده‌اند‌ که فلسطینی های کرانه باختری در جهت پیوستن به مقاومت فلسطین گام بر می دارند و به‌همین‌علت،‌ به تشدید اقدامات امنیتی علیه آن‌ها‌ روی آورده‌اند‌.

علت چهارم در‌این‌باره‌، که در واقع،‌ مسئله ننگینی برای رژیم‌های‌ عربی به‌شمار‌ می‌رود‌، موضوع «عادی‌سازی» برخی رژیم‌های‌ عربی با رژیم صهیونیستی است.

این رژیم‌ها‌ در حالی از سران اسرائیل استقبال می‌کنند‌ که بنا به گزارش منابع صهیونیستی، این رژیم برای ساخت 12 هزار واحد مسکونی در جولان اشغالی برنامه‌ریزی‌ می‌کند‌ و به‌همین‌علت،‌ در پوشش عادی‌سازی روابط، درصدد سوء استفاده از رژیم‌های‌ عربی در‌این‌باره‌ است.

علت پنجم به تحولات داخلی اراضی اشغالی و محافل صهیونیستی بر می گردد. کابینه رژیم صهیونیستی این روزها به‌شدت تلاش می‌کند‌ با تجاوزگری‌های‌ داخلی و تهدیدها و یاوه‌گویی‌‌های خارجی، خود را کابینه شایسته برای صهیونیست‌ها‌ بازنمایی کند، به‌همین‌علت،‌ با روی آوردن به تجاوزگری و تنش‌آفرینی در حال اثبات خود است.

به‌هر روی،‌ در حالی کابینه رژیم صهیونیستی برای اثبات خود تلاش می‌کند‌ که مقاومت فلسطین بر ضرورت مقاومت در برابر تجاوزگری‌های‌ آن تأکید‌ می‌کند‌ و مقاومت را تنها راه مقابله با صهیونیست‌ها‌ می‌داند‌.

در این راستا،‌ «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) بار دیگر بر ضرورت مقاومت در برابر صهیونیست تأکید‌ و از عملیات قهرمانانه ضد صهیونیستی اخیر در شهر نابلس تقدیر کرد و گفت: "فلسطینی‌ها معامله قرن و بیانیه آمریکا برای اعلام شهر قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی را زیر پاهای‌شان می‌گذارند و با موشک‌ها و فریاد‌ها و ایستادگی در قدس و مسجد الاقصی، آن‌ها را پاره پاره می‌کنند."

نویسنده: جلال چراغی

117