شمار مصدومان زلزله ۵.۶ ریشتری در شهرهای یاسوج و سی سخت به 29 نفر افزایش یافته است.

به گزارش خبرگزاری ایران پرس، «مهدی ولی‌پور»، رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر از اعزام ۶ تیم ارزیاب به مناطق زلزله‌زده در مرز بین دو استان اصفهان و کهگیلویه و بویراحمد خبر داد.

ولی‌پور افزود: به تمام شهرستانهای استان کهگیلویه و بویراحمد اعلام آماده باش شده است و سه تیم ارزیاب از مرکز استان و دو تیم از شهرستان سمیرم استان اصفهان به مناطق تحت تاثیر اعزام شده اند.

سرهنگ بهنام ویسی‌پور، رئیس پلیس راه کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: در پی وقوع زمین لرزه به شدت ۵.۶ ریشتر چهارشنبه شب در شهر سی سخت، محور یاسوج - سی سخت به دلیل ریزش کوه مسدود شده است.

سرهنگ ویسی پور اظهار داشت: با توجه به ریزش کوه و مسدود شدن مسیر، تردد تا اطلاع ثانویه از این محور ارتباطی ممنوع است.

وی بیان کرد: با توجه به شدت زمین لرزه یکی از تونلهای جاده ملی یاسوج - اصفهان نیز ریزش کرده و موجب مسدود شدن جاده شده است .

ویسی‌پور افزود: نیروهای راهداری از همان دقایق اولیه وقوع زلزله با استقرار امکانات در حال بازگشایی مسیرهای مسدود و دچار ریزش هستند.

«محمد محمدی»، مدیرکل بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد هم گفت: زلزله ساعت ۲۲ و ۵ دقیقه چهارشنبه شب در سی سخت، سبب قطعی آب و برق و خسارت به منازل مسکونی این شهر شد.

محمدی افزود: بر اساس آخرین گزارش ها تاکنون خسارت هایی به منازل این شهر وارد شده است.

وی افزود: تاکنون هیچ مورد فوتی در پی این زلزله گزارش نشده است.

مدیرکل بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: بر اساس شدت و خرابی این زلزله حتما زخمی های زیادی در سی سخت خواهیم داشت.

«حمید پناهی»، فرماندار سی سخت هم اظهار کرد زمین لرزه زلزله چهارشنبه شب با توجه به شدت بالای ۵ ریشتر موجب بروز خسارت مالی و تخریب سقف و دیوار خانه های مسکونی مردم شده است.

پناهی گفت بیشترین میزان خسارت مربوط به ساختمان های مسکونی و وسایل درون ساختمان ها بوده است.

پناهی تصریح کرد: مردم شهر سی سخت با توجه به شدت سرما هنوز در سطح شهر هستند و به علت ترس از زلزله دوباره از سکونت در منازل خود خوداری می کنند.

وی با اشاره به تشکیل ستاد مدیریت بحران شهرستان دنا بیان کرد: برق بخشی از شهر سی سخت که قطع شده بود وصل و در تلاش هستیم تا دیگر نقاط شهر به برق پایدار متصل شوند.

پناهی تصریح کرد: هوای شهر سی سخت به دلیل کوهستانی بودن منطقه بسیار سرد است و بیشتر نقاط شهر به علت بارش برف هنوز سفید پوش است.

وی همچنین افزود آب آشامیدنی شهر سی سخت قطع شده و نیروهای خدمات رسان در حال تعمیر شبکه توزیع آب آشامیدنی  هستند.

در همین حال، «منصور شیشه فروش»، مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان هم گفت: زلزله شامگاه چهارشنبه در سی سخت از توابع استان کهگیلویه و بویراحمد، خسارت های جزیی در مرزهای جنوبی استان اصفهان به ویژه شهرستان سمیرم داشت.

او با بیان اینکه این موضوع به ترس و اضطراب اهالی این منطقه و آمدن آنها به خارج از خانه منجر شد، افزود: تعدادی از خانه های این منطقه از جمله منطقه پادنا و شهر «کمه» دچار خسارت های جزیی مانند شکسته شدن شیشه شدند.

وی تاکید کرد: تیم های ارزیاب و هلال احمر به این مناطق برای بررسی وضعیت موجود اعزام شدند.

خبر دیگر اینکه؛ سعید نمکی، وزیر بهداشت نیز به سازمان اورژانس کشور، دانشگاه‌های علوم پزشکی استان‌های مربوطه و سازمان غذا و دارو، دستور آماده باش، بررسی عاجل ابعاد واقعه و تامین نیازهای احتمالی امدادی، بهداشتی و درمانی مناطق آسیب دیده را ابلاغ کرد.

محمدجواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز گفت: وضعیت شبکه تلفن همراه در استان کهگیلویه و بویر احمد نرمال است و صرفاً به خاطر قطع برق، دو سایت همراه اول از مدار خارج شده است.

زلزله ای به بزرگی ۵.۶ دهم در مقیاس امواج درونی زمین (ریشتر) ساعت ۲۲ و ۵ دقیقه و ۳۴ ثانیه چهارشنبه شب شهرهای یاسوج و سی سخت در استان کهگیلویه و بویر احمد را لرزاند.

این زلزله در عمق ۱۰ کیلومتری زمین به وقوع پیوست.

سی‌سَخت شهری در ۳۵ کیلومتری شمال غربی شهر یاسوج مرکز استان و در استان کهگیلویه و بویراحمد جای دارد. این شهر مرکز شهرستان دنا است. // 114

بیشتر بخوانید:

زلزله سی سخت تاکنون 10 مصدوم داشته است/ هیچ فوتی گزارش نشد