به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، تارنمای «کانزروتیو ریویو» که به جمهوریخواهان تعلق دارد در این باره نوشت: این قانون کنگره آمریکا که «قانون سفارت در بیت المقدس و به رسمیت شناخته شدن» نام دارد در سال 1995 تدوین شد و بر اساس آن رئیس جمهوری آمریکا می تواند با توجه به ملاحظات امنیت ملی، انتقال سفارت آمریکا از تل آویو به بیت المقدس را به مدت 6 ماه به تاخیر بیندازد.
رئیسان جمهوری پیشین آمریکا وعده داده بودند که این کار را انجام دهند اما تاکنون برای به نتیجه رسیدن مذاکرات سازش انتقال سفارت را هر شش ماه یک بار به تاخیر انداخته اند.
بر اساس این گزارش سناتورهای جمهوریخواه "مارکو روبیو"، "دان هلر" و "تد کروز" از ایالت های فلوریدا، نوادا و تگزاس در یک بیانیه خبری اعلام کردند: هدف از این قانون این است که «بیت المقدس به عنوان پایتخت رژیم اسرائیل به رسمیت شناخته شود و سفارت آمریکا از شهر تل آویو به قدس منتقل شود.
"دونالد ترامپ"، رئیس جمهوری منتخب آمریکا طی مبارزات انتخاباتی خود با "بنیامین نتانیاهو" نخستوزیر رژیم صهیونیستی در نیویورک دیدار کرد.
در پی این دیدار، ستاد انتخابات ترامپ در بیانیه ای اعلام کرد: امریکا تحت اداره ترامپ در نهایت حکم دیرینه کنگره را درباره به رسمیت شناختن بیتالمقدس بهعنوان پایتخت رژیم اسرائیل خواهد پذیرفت.
مقامات فلسطینی، کشورهای اسلامی و مجامع بین المللی از تلاش دولت آینده امریکا برای انتقال سفارت واشنگتن از تل آویو به قدس ابراز نگرانی کرده اند.
یکی از ترفندهای رژیم صهیونیستی برای بسط سلطهگریاش در بیت المقدس، تلاش برای انتقال سفارتخانه کشورهایی است که با این رژیم دارای مناسبات هستند.
اکثر این کشورها از جمله اروپاییها، اما از بیم واکنش افکار عمومی تاکنون از این اقدام امتناع کردهاند و پیشقدم شدن آمریکا در این زمینه، نشان دهنده توجه دولت آینده این کشور به رژیم اسرائیل در سایه اشغالگری و جنایتهای روز افزون این رژیم است.