به گزارش پارستودی؛ با توجه به کمبود تختهای بیمارستانی در چابهار و توسعه سواحل مکران که همواره مورد تأکید مقام معظم رهبری بوده است، عملیات ساخت بیمارستان 540 تختخوابی چابهار با حضور «سید حسن قاضیزادههاشمی» وزیر بهداشت و «سعید محمد» فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء آغاز شد.
«سید حسن قاضی زاده هاشمی» وزیر بهداشت در حاشیه آیین آغاز عملیات اجرایی ساخت بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی چابهار گفت: بیمارستان 540 تختخوابی چابهار ظرف دوسه دهه آینده، یکی از مهمترین قطبهای توریسم سلامت و توسعه اقتصادی منطقه خواهد شد.
«سعید محمد»، فرمانده قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء (ص) هم در مراسم آغاز عملیات احداث بیمارستان 540 تختخوابی چابهار گفت: امروز اهمیت منطقه چابهار به لحاظ امنیتی، اقتصادی و راهبردی بر کسی پوشیده نیست و منطقهای است که مورد توجه مقام معظم رهبری و مسئولان نظام است و همه سعی بر توسعه بیشتر و زودتر این منطقه دارند.
بندرچابهار تنها بندر اقیانوسی ایران است که خارج از خلیج فارس و تهدیدات آن واقع شده است و در آینده اقتصاد ایران، نقش غیرقابل انکاری ایفا خواهد کرد.
مقام معظم رهبری نیز توسعه سواحل مکران را جزو الویتهای اساسی عنوان کردند و تأکید داشتند که باید با همکاری دولت، برنامههای مورد نظر در این منطقه با سرعت بیشتری دنبال شود.
این بیمارستان با زیربنای 60 هزار متر مربع در محدوده منطقه آزاد چابهار با کاربری آموزشی- درمانی در مدت 3 سال در 13 طبقه ساخته خواهد شد.
برای ساخت و تجهیز بیمارستان 540 تختخوابی چابهار، حدود هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است که بخشی از آن از محل تهاتر داراییهای دانشکده علوم پزشکی ایرانشهر و تغییر کاربری املاک آن تأمین خواهد شد.
همچنین این بیمارستان دارای بخشهایی همچون اورژانس، جراحی، داخلی، بستری، کودکان، زنان و زایمان، مراقبتهای ویژه، آزمایشگاه، رادیولوژی و داروخانه خواهد بود.
بندر چابهار با بیش از 300 هزار نفر جمعیت دارای یک بیمارستان 186 تختخوابی به نام بیمارستان امام علی (ع) است که ضریب اشغال این بیمارستان حدود 100 درصد است و با توجه به رشد جمعیت در این منطقه طی سال های گذشته ساخت بیمارستان 540 تختخوابی چابهار، اقدامی ضروری است. 113/120
بیشتر بخوانید:
گزارش: قابلیتهای منحصر بفرد بندر چابهار