دستیار وزیر خارجه آلمان روز جمعه تصریح کرد برلین از اقدام دولت بریتانیا در اضافه کردن نام حزب الله لبنان به فهرست سازمان‌های اصطلاحاً «تروریستی» پیروی نخواهد کرد.

به گزارش ایران پرس، "نیلس آنن" Niels Annen در گفت وگو با نشریه آلمانی اشپیگل تصریح کرد حزب‌الله یک وزنه مهم در جامعه لبنان است.

بریتانیا ماه گذشته در راستای جلب نظر رژیم صهیونیستی، آمریکا و عربستان سعودی، حزب‌الله لبنان را به فهرست سازمان‌های اصطلاحاً «تروریستی» اضافه کرد.

آمریکا و متحدانش قصد دارند با اتهام زدن به گروه های مقاومت در منطقه و فشار بر آنها، گروه های تروریستی و جبهه ضدمقاومت را در وضعیت بهتری قرار دهند.

گروه های مقاومت از جمله حزب الله لبنان نقشی اساسی در مقابله با توطئه ها و اقدامات محور آمریکایی - سعودی - صهیونیستی در منطقه دارند.117

بیشتر بخوانید:

گزارش: عدم همراهی مقامات اروپایی با اقدامات بریتانیا ضد حزب الله

گزارش: واکنش‌ها به دسیسه جدید انگلیس علیه حزب الله