رادیو هوسا ایران پرس: "مالام مسعود ابراهیم"، یکی از مسولان این همایش درباره اهداف برگزاری این همایش گفت: در بسیاری از کشورهای جهان، در شبکه های اجتماعی مانند فیس بوک و واتس آپ و..، مطالب غیر واقعی علیه اسلام منتشر می شود.
وی افزود: در این شبکه ها، عقاید افراطی را ترویج و منتشر می کنند، به عنوان مثال در این شبکه های افراطی این مطلب علیه دین اسلام منتشر شده بود که اگر پدر شما خلاف عقیده شما عمل کرد شما اجازه دارید که او را بکشید در صورتی که در دین اسلام چنین مطلبی گفته نشده و این مطابق با دین اسلام نیست.
مالام ابراهیم خاطرنشان کرد: ما این همایش را تشکیل دادیم تا با گروه های افراطی مبارزه کنیم. به همین دلیل سراغ علمای دین رفتیم، زیرا آنها در این زمینه اطلاعات بیشتری دارند، بنابراین روحانیون را دعوت کردیم تا به آنها نحوه استفاده از شبکه های اجتماعی را آموزش دهیم که خودشان بتوانند وارد این شبکه ها بشوند و به مطالبی که خلاف است و ضد دین اسلام منتشر شده، پاسخ دهند.
مالام ابوبکر، یکی از علمای شرکت کننده در این همایش نیز در این باره گفت: دین اسلام دین صلح و همدلی بین مسلمانان و مسیحیان است، بدون این که هیچ تبعیضی در زمینه دین یا قبیله، قائل شود.
وی افزود: هدف از این همایش، این است که علمای دین بتوانند به این شبکه های اجتماعی وارد شوند و اگر مطلبی علیه دین اسلام منتشر شده، تکذیب کنند تا مردم بفهمند که حقیقت اسلام چیست.