ایران پرس: با ادامه حملات جنگنده‌های رژیم صهیونیستی علیه مناطق مختلف نوار غزه، مساجد و بیمارستان‌های این منطقه همچنان هدف جنگنده‌های این رژیم قرار دارد.

توپخانه ارتش رژیم صهیونیستی در ادامه حملات خود علیه مناطق مختلف نوار غزه، مناره‌های مساجد را در نزدیکی خیابان الدعوه واقع در اردوگاه النصیرات هدف قرار داد و تخریب کرد.

رژیم صهیونیستی همچنین به تشدید رنج‌های بیماران سرطانی نوار غزه و محروم کردن آن‌ها از دارو و سفر به خارج برای درمان اکتفا نکرده و به دنبال قتل عام این بیماران از طریق حملات مکرر به اطراف بیمارستان و تلاش برای تخریب و یا بمباران آن است.

جنگنده های رژیم اسرائیل برای کوچاندن کادر درمان و پناهنده‌ها به بیمارستان الاقصی، 25 نوبت اطراف این بیمارستان را بمباران کردند و بنا بر اعلام رسمی، تاکنون بیش از هشت هزار و صد نفر در 23 روز اول جنگ شهید شده‌اند که اکثر آن‌ها بنا به گفته یونیسف، کودکان و زنان هستند.

اشغالگران که پیش‌تر با بمباران عامدانه بیمارستان المعمدانی و قتل عام زنان و کودکان ثابت کرده‌اند هیچ حد و مرزی برای جنایات خود ندارند، طی روزهای گذشته تهدیدات خود را برای حمله به سایر بیمارستان‌ها از جمله بیمارستان قدس افزایش داده‌اند.

بمباران شدید اطراف بیمارستان الشفا از مراکز درمانی بزرگ نوار غزه پس از بمباران سه بیمارستان القدس، ترکیه و الاقصی با شدت بیشتری آغاز شده است. این بمباران‌ها پس از آن انجام می‌شود که اشغالگران به این بیمارستان‌ها چند بار دستور تخلیه را داده‌اند اما عملا امکان تخلیه این بیمارستان‌ها در شرایط جنگی و نبود امکان جابجایی هزاران مجروح و بیمار وجود ندارد.

«تدروس آدهانوم گبریسوس» مدیر کل سازمان جهانی بهداشت با ابراز نگرانی درباره هشدارهای رژیم صهیونیستی مبنی بر تخلیه بیمارستان قدس اعلام کرد: "ما مجددا تاکید می‌کنیم تخلیه بیمارستان‌هایی که مملو از بیمار است، ممکن نیست."

مراقبت‌های بهداشتی باید همواره طبق قوانین بین‌المللی بشردوستانه باشد. ادامه بمباران مراکز درمانی غزه در شرایطی است که جنبش مقاومت اسلامی حماس در بیانیه‌ای نسبت به احتمال تکرار بمباران بیمارستان‌های غزه و وقوع فاجعه‌ای دیگر هشدار داده بود.

از زمان آغاز تجاوزات اشغالگران به نوار غزه تاکنون 116 نفر از اعضای تیم‌های پزشکی و 18 نفر از اعضای تیم‌‌های امداد و نجات و 35 خبرنگار و فعال رسانه‌ای به شهادت رسیده‌اند.

صندوق بین المللی حمایت از کودکان سازمان ملل با اشاره به بحران غزه تاکید کرد: "وضعیت کودکان غزه وحشتناک و آمار کشته شدگان کودک فاجعه است."

سخنگوی این سازمانِ وابسته به سازمان ملل در مصاحبه با الجزیره، خواستار حفاظت از بیمارستان های غزه و ایجاد کریدورهای بشردوستانه امن شد.

با قطع شدن شاهرگ های حیاتی مانند آب و برق وضعیت به تدریج برای ساکنین نوار غزه رو به وخامت می گذارد. افزایش فشار بر آوارگان و پناهجویان فلسطینی ضرورت ارسال کمک های بشردوستانه را به این باریکه بیش از پیش ساخته است، با این حال رژیم صهیونیستی با مانع تراشی و به تاخیر انداختن امور مانع از دسترسی مردم این باریکه به کمک های بین المللی می شود، آن هم در شرایطی که حتی حجم کمک های وارد شده، تناسبی با نیازهای فلسطینیان ساکن غزه ندارد.

یک قرص نان و یک لیوان آب، حداکثر سهم روزانه هر کودک فلسطینی از کمک‌های بین المللی به غزه است. با بسته شدن مسیر ورود سوخت به نوار غزه، فعالیت موتور برق های بیمارستان ها نیز به تدریج رو اتمام است و نظام بهداشت و درمان غزه در آستانه فروپاشی کامل قرار گرفته است.

افشای طرح جنایتکارانه رژیم اسرائیل برای کوچاندن ساکنان غزه

هرچند رژیم صهیونیستی جنایات ارتکابی خود در غزه در پوشش تلافی عملیات غافلگیرکننده طوفان الاقصی توجیه می کند، اما اسناد موجود حاکی از این است که دولت افراطی «بنیامین نتانیاهو» از قبل هم برنامه ای برای کوچاندن ساکنان غزه در دستورکار داشته و از عملیات طوفان الاقصی به عنوان بهانه و فرصت استفاده کرده است.

در این راستا، روزنامه چپ گرای «هارتص» از یک طرح خطرناک محرمانه پرده برداشت که سازمان اطلاعات رژیم صهیونیستی آماده کرده بود و حاوی پیشنهادی برای جابجایی ساکنان آن از غزه به سینا یک روز پس از جنگ است.

بر اساس این طرح، اسرائیل برای تحقق این روند و تخلیه غزه، ابتدای شهرهای سینا چادرهایی برپا خواهد کرد و سپس اماکن دایمی در شمال سینا برای آن ها ایجاد خواهد شد.

بر این اساس مشخص می شود که چرا رژیم صهیونیستی راهبرد زمین سوخته را در دستور کار قرار داده و به عمد از بمب های چند تُنی برای تخریب برج ها و ساختمان های نوار غزه استفاده می کند و در کمتر از سه هفته بیش از یک میلون تن از مجموع دو میلیون سیصد هزار نفر از مردم غزه را آواره کرده است.

نویسنده: احمد کاظم زاده

117