به گزارش خبرگزاری ایران پرس، در نامه سازمان بینالمللی امدادرسانی آکسفام که به امضای دهها نماینده احزاب مختلف سیاسی، اعضای سازمانهای حقوقبشری، نویسندگان و پژوهشگران رسیده، آمده است: ما با هم از شما می خواهیم فورا مجوزهای فروش و صادرات تسلیحات به دولت اسرائیل را متوقف کنید زیرا این یک گام مهم برای کمک به برقراری آتش بس دائمی و فوری برای همه فلسطینی ها و اسرائیلی ها است.
این نامه میافزاید: هیچ جای غزه امن نیست؛ حمله نظامی اسرائیل به غزه دهها هزار نفر را کشته و یک میلیون و ۹۰۰ هزار نفر را مجبور به ترک خانههای خود کرده است. مدارس، بیمارستانها، تأسیسات امدادی، نانواییها و زیرساختهای آب، همگی آسیب دیده و بسیاری از آنها ویران شدهاند.
نویسندگان نامه با اشاره به اینکه «حمله عمدی یا بی احتیاطی اسرائیل علیه غیرنظامیان خلاف قوانین بین المللی است» تصریح کردند: سلاح های بریتانیایی فروخته شده به اسرائیل به طور بالقوه برای نقض جدی قوانین بین المللی استفاده می شود و بریتانیا با امتناع از توقف فروش این تسلیحات، در کشتار غیرنظامیان شریک است.
در ادامه این نامه آمده است: هواپیماهای بمبافکن حاوی قطعات ساخت بریتانیا برای تبدیل بخشهایی از غزه به ویرانه استفاده میشوند، ترس را در دل مردم غزه ایجاد و زندگیهای بیشماری را نابود میکنند. اسرائیل ده ها هزار نفر را کشته و بیش از ۲ میلیون نفر را مجبور به آوارگی، گرسنگی و محرومیت کرده است. دولت بریتانیا به همراه جامعه بین المللی باید تمام اقداماتی را که در حد توان خود است برای جلوگیری از خطر نسل کشی در غزه اتخاذ کنند.
نویسندگان این نامه بر همین اساس نوشتهاند: ما از شما می خواهیم که فورا مجوزهای فروش و صادرات سلاح به اسرائیل را تعلیق و درخواست برقراری آتش بس فوری و دائمی را مطرح کنید.
فشارها علیه دولت انگلیس برای تحریم تسلیحاتی رژیم صهیونیستی به ویژه در پی کشته شدن سه امدادگر این کشور در حمله هوایی ارتش اسرائیل به کاروان یک نهاد بینالمللی حقوق بشری در غزه رو به افزایش است.
یافتههای یک نظرسنجی صورت گرفته در انگلیس نشان میدهد که بیشتر مردم این کشور خواهان توقف فروش سلاح به رژیم صهیونیستی هستند.
قانونگذاران انگلیس هم هفته پیش طی دو نامه جداگانه به «دیوید کامرون» وزیر امور خارجه این کشور، چنین درخواستی را مطرح کردند.
۱۱۴ تن از نمایندگان مجلس انگلیس دهم فروردین طی نامهای مشترک به کامرون تاکید کردند: از اسرائیل بخواهید که مطابق با قوانین بشردوستانه بین المللی از گرسنگی به عنوان سلاح جنگی استفاده نکند.
در حملات ارتش رژیم صهیونیستی به باریکه غزه از 15 مهر 1402 - هفتم اکتبر سال 2023 تاکنون بیش از 33 هزار و 500 فلسطینی شهید و بیش از 76 هزار نفر دیگر زخمی شدند.
در این میان کشورهای غربی از جمله آمریکا، آلمان و بریتانیا، بیشترین سلاح ها را در اخیتار این رژیم قرار دادند.
117
بیشتر بخوانید:
درخواست صدها سازمان و نهاد حقوق بشری برای توقف ارسال سلاح به رژیم صهیونیستی