شماری از قانونگذاران حزب دموکرات با ابرازاز نگرانی از وضعیت خبرنگاران در حملات اسراییل ، در نامه ای از آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا خواستند برای حفاظت از امنیت رسانه ها و تضمین آزادی مطبوعات در غزه اقدامات موثری انجام دهد.

از زمان آغاز حملات رژیم صهیونیستی به غزه در ۷ اکتبر، بیش از ۱۳۲ روزنامه نگار فلسطینی به شهادت رسیده اند.

به گزارش خبرگزاری ایران پرس، در این نامه که نام ۱۲ تن از قانونگذاران دیده می شود، آمده است: تعداد خبرنگارانی که در طول سه ماه گذشته در غزه جان باخته اند بیش از هر کشور دیگری در جهان در طول یک سال است.

قانونگذاران آمریکایی افزودند: ما همچنان از عدم گام‌های عملی و تلاش های ناکافی برای حفاظت از جان مردم غیرنظامی غزه از جمله خبرنگاران نگران هستیم.

ابراز نگرانی قانونگذاران آمریکا از وضعیت خبرنگاران در غزه در حالی الست که صدها نفر از طرفداران فلسطین  روز سه شنبه در اعتراض به سیاست‌های جنگ‌طلبانه جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا در باریکه غزه، هنگام حضور «جو بایدن» در ساختمان شبکه خبری "ان‌ بی‌ سی" شهر نیویورک، در لابی این ساختمان تجمع کردند.

تجمع کنندگان حامی فلسطین شعارنوشته هایی درباره حملات رژیم صهیونیستی به باریکه غزه با عنوان "آتش بس هم اکنون" و "یهودیان به بایدن: تسلیح نسل کشی را متوقف کن" به همراه داشتند.

طرفداران فلسطین در این تجمع اعلام کردند، سیاست خارجی مرگبار بایدن، فروش تسلیحات به رژیم نسل کش اسرائیل را شتاب بخشیده و خواست دادگاه جهانی مبنی بر اینکه این رژیم اشغالگر مرتکب نسل کشی شده را نادیده انگاشته است.

فشارها بر دولت آمریکا برای حمایت از آتش بس کامل در باریکه غزه با وجود امتناع رئیس جمهوری  این کشور  افزایش یافته است.

آمریکا درحالی که با ژست‌های بشردوستانه تلاش دارد از فشار افکار عمومی به دلیل مشارکت مستقیم در جنگ نسل‌کشی رژیم صهیونیستی ضد مردم فلسطین بکاهد، روز سه شنبه هفته گذشته برای سومین بار پیس نویس قطعنامه برقراری آتش‌بس فوری در باریکه غزه را با هدف حمایت از جنایت‌های رژیم صهیونیستی وتو کرد.

جنایات رژیم صهیونیستی در حق فلسطینیان، واکنش جهانیان را برانگیخته است و در اقصی نقاط جهان مردم، دولت های مختلف و نهادهای بین المللی به حمایت از مردم مظلوم فلسطین به پا خواسته اند.

بنابر اعلام وزارت بهداشت فلسطین، از زمان آغاز حمله رژیم صهیونیستی به باریکه غزه تاکنون، حدود 30 هزار فلسطینی که عمده آن‌ها را زنان و کودکان تشکیل می‌دهند، به شهادت رسیده‌ اند و حدود 70 هزار فلسطینی نیز مجروح شده‌ اند.

سازمان ملل متحد هم اعلام کرد نزدیک به 2 میلیون 300 هزار نفر از جمعیت باریکه غزه آواره شده اند و نیازمند به غذا هستند.125