نظامیان رژیم آل خلیفه تظاهرات مردم خشمگین بحرین با نام «خواسته ملت، سقوط نظام است» را در منطقه محاصره شده الدُراز منامه سرکوب کردند.

به گزارش ایران پرس، نظامیان رژیم آل‌خلیفه روزجمعه با هجوم به تظاهرکنندگان درمنطقه الدراز، محل سکونت شیخ «عیسی قاسم» روحانی شیعی این کشور، به سمت آنان گاز اشک‌آور شلیک کردند که درپی آن به علت استنشاق گاز سمی، ده‌ها نفر از تظاهرکنندگان بحرینی مصدوم شدند.

صدها بحرینی با در دست داشتن تصاویری از شیخ عیسی قاسم،  شیخ «نمر النمر»، روحانی برجسته عربستانی و نیز تصاویر زندانیان سیاسی و محکومان به اعدام، باسردادن شعار ضد آل خلیفه، برچیده شدن این رژیم  فاسد را خواستار شدند.

بحرینی‌ها درپاسخ به فراخوان «حرکت جوان منطقه الدراز» که از طریق اعلامیه‌ در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد، دراین تظاهرات شرکت و بر دفاع از مواضع شیخ عیسی قاسم تاکید کردند.

رژیم آل‌خلیفه با سلب تابعیت و محاکمه شیخ «عیسی قاسم» رهبر شیعیان بحرین از ژوئن 2016 منطقه الدُراز، محل سکونت این عالم دینی را محاصره کرده است و از اقامه نماز جمعه شیعیان در این منطقه ممانعت می‌کند.

بحرین از 14 فوریه 2011 صحنه انقلاب مردمی ضد رژیم آل خلیفه است. مردم بحرین خواهان آزادی، برقراری عدالت و رفع تبعیض و روی کار آمدن نظامی منتخب در کشورشان هستند.

علمای بحرین: توهین به مقدسات به ویژگی آل‎خلیفه تبدیل شده است

علمای بحرین درباره پیامدهای سکوت درقبال توهین به مقدسات شیعیان ازسوی نماینده پیشین پارلمان این  کشور هشدار دادند.

«محمد خالد» نماینده پیشین پارلمان بحرین اخیرا در مطلبی که در شبکه اجتماعی توییتر منتشر شد، به مقدسات شیعیان توهین کرد و با واکنش‌های مختلفی مواجه شد.

علمای بحرین روز جمعه در پیامی با انتقاد از توهین «محمد خالد» به اعتقادات شیعیان اعلام کردند، اهانت به عقیده و مقدسات و نمادهای دینی به یکی از ویژگی‌های نظام دیکتاتوری در بحرین تبدیل شده است.

علمای بحرین، رژیم آل‌خلیفه را مسؤول کامل و زمینه‌ساز تحولات ویرانگر دراین کشور دانستند و همگان را  به هوشیاری درقبال وقوع فتنه مذهبی و لزوم محافظت از حرمت همه نمادهای دینی و مقدسات سایر مذاهب دینی فراخواندند.

علمای بحرین همچنین حمایت خود را از مواضع سید «عبدالله الغریفی» یکی از عالمان ارشد شیعه این کشور اعلام کردند.

سید «عبدالله الغریفی» در واکنش به توهین نماینده پیشین پارلمان بحرین به اعتقادات شیعیان، بر حمایت از وحدت و تقریب مذاهب تاکید و اظهار کرد، سکوت در برابر توهین عقیدتی و مذهبی که  توطئه کنندگان  را گستاخ‎تر می‌کند، جایز نیست.

133/116

بیشتر بخوانید:

تظاهرات مردم بحرین در محکومیت جنایات آل خلیفه/ عفو بین الملل: رژیم بحرین به خشونت متوسل شده است

تظاهرات ملت بحرین در دومین سالگرد اعدام شیخ نمر

اعتراض مردم، علما و گروههای مختلف بحرین به صدور حکم اعدام شهروندان این کشور