به گزارش پارستودی، ارتش و بوداییان افراطی در میانمار، به کشتار مسلمانان روهینگیا در این کشور ادامه می دهند و روند آوارگی مسلمانان و فرار آنان به سمت بنگلادش همچنان آمار رو به افزایش است.
سازمان های محلی در بنگلادش از شیوع انواع بیماریها و سوء تغذیه در میان زنان و کودکان آواره روهینگیایی خبر می دهند.
مقامات بنگالی اعلام کردند، برای پناه دادن به بیش از هشتصد هزار آواره روهینگیایی، یکی از بزرگ ترین مراکز استقرار آوارگان را بنا خواهند کرد.
سازمان بین المللی نیز تاکنون به نوعی در خصوص کشتار مسلمانان روهینگیا سکوت کرده اند، اینبار واکنش نشان داده اند.
دراین زمینه خبری از خبرگزاری رویترز حاکیست یک مقام ارشد سازمان ملل اعلام کرد که جریان ورود آوارگان مسلمان روهینگیایی از میانمار به بنگلادش هنوز متوقف نشده است و صدها هزار آواره ای که هنوز در میانمار باقی مانده اند همچنان درصدد خروج از این کشور هستند.
سازمان ملل در عین حال در واکنش به وضعیت بد مسلمانان روهینگیا، فقدان دسترسی به ایالت مسلمان نشین راخین در میانمار را غیرقابل قبول خواند.
دراین زمینه «محمد شهید الحق» معاون وزیر امورخارجه بنگلادش در دیدار با «اس .جی. شانکار» معاون وزیر خارجه هند در دهلی نو درباره وخامت اوضاع انسانی و امنیتی پناهجویان روهینگیا ابراز نگرانی کرد.
«اس .جی. شانکار» هم در این دیدار گفت، دهلی نو کمک های انسانی و امدادی بیشتری از جمله دارو، غذا ودیگر مواد ضروری برای کمک به پناهجویان روهینگیا را به بنگلادش ارسال خواهد کرد.
هزاران نفر از مردم بنگلادش دیروز (جمعه) با برگزاری تظاهرات در شهر ساحلی «چیتاگونگ» در شرق این کشور، توقف کشتار مسلمانان روهینگیا را از طرف ارتش و بوداییان افراطی میانمار خواستار شدند.
تظاهرکنندگان همچنین از دولت بنگلادش خواستند به آوارگان مسلمان روهینگیا وسایل و کالاهای مورد نیاز بدهد.
«شیخ حَسینه واجد» نخست وزیر بنگلادش هم که روز شنبه از نیویورک بازگشته است، اعلام کرد: دولت این کشور به حمایت از مسلمانان روهینگیا که از خشونت ها در میانمار گریخته اند همچنان ادامه خواهد داد.
براساس آمارهای اعلام شده از 3 شهریور امسال (25 اوت 2017) با آغاز موج جدید خشونت های بی سابقه در ایالت راخین در غرب میانمار ازسوی بوداییان افراطی و نیروهای ارتش میانمار بیش از 6 هزار نفر ازمسلمانان کشته و 8 هزار نفر مجروح شدند.
استان راخین در غرب میانمار از سال 2012 صحنه حملات ارتش این کشور و بودائیان افراطی علیه مسلمانان روهینگیا است.
مسلمانان روهینگیار میانمار که در بدترین شرایط زندگی قرار دارند کمک های جهان اسلام را می طلبند.134/112
بیشتر بخوانید:
یک روستای دیگر روهینگیا در آتش بوداییان سوخت
محکومیت خشونتها علیه مسلمانان روهینگیا / انتقاد از سکوت عربستان درقبال قتل عام مسلمانان میانمار
ادامه واکنش ها به وضعیت اسف بار مسلمانان روهینگیا+ویدئو