وزیر کشور بحرین با تکرار اتهام‌زنی‌های ضد ایرانی، مدعی شد، عملیات تروریستی خنثی‌ شده در بحرین مورد حمایت ایران بوده است.

به گزارش ایران پرس به نقل از وبگاه «مرآة البحرین»، «راشد بن عبدالله آل خلیفه» وزیر کشور بحرین روز یکشنبه در نشست‌خبری، مدعی شد، دریک ماه گذشته 19 مورد عملیات تروریستی در بحرین کشف و خنثی شده است.

رژیم آل خلیفه همواره با طرح ادعاهای ساختگی و ترفندهای امنیتی می‌کوشد، زمینه گسترش سرکوب فعالان سیاسی را در بحرین فراهم کند.

به همین سبب تاکنون صدها نفر از شهروندان بحرینی به ویژه فعالان سیاسی به بهانه حمله به نیروهای امنیتی آل‌خلیفه بازداشت شده‌اند.   

جمهوری اسلامی ایران، بارها با رد ادعاهای رژیم آل خلیفه به حاکمان بحرین توصیه کرده است، سرکوب، شکنجه، تلاش برای منحرف کردن اعتراضات مسالمت‌جویانه مردم بحرین و هم‌چنین روش‌های شکست خورده امنیتی و استمداد از نیروهای نظامی و امنیتی بیگانه را کنار گذاشته و اختلافات با مردم بحرین را از طریق گفت و گو، تعامل و روش‌های مدنی و آشتی‌جویانه حل و فصل کنند.

ایران تاکید کرده است، بحرین برای خارج شدن از بن‌بستی که خود بوجود آورده، نمی‌تواند با فرافکنی ایران را مسبب اوضاع داخی خود معرفی کند.

116/111

بیشتر بخوانید:

تظاهرات مردم بحرین در سالگرد شهادت 3 جوان بحرینی

ائتلاف 14 فوریه بحرین خواستار تحریم انتخابات پارلمانی رژیم آل خلیفه

عفو بین الملل: احکام اعدام در بحرین باید لغو شود

ادامه صدور احکام ناعادلانه در بحرین