صدها نفر از مخالفان دولت ارمنستان در پایتخت این کشور جمعه شب با تجمع در مقابل یک ساختمان پلیس که محل وقوع گروگانگیری های اخیر در ایروان بود، استعفای سرژ سرکیسیان، رئیس جمهوری ارمنستان را خواستار شدند.
پلیس ارمنستان نیز برای متفرق کردن تظاهرکنندگان ضمن بازداشت چندین نفر، از نارنجک صوتی و گاز اشک آور استفاده کرد. دستکم سی نفر از تظاهر کنندگان ارمنی و شماری از نیروهای پلیس در این درگیری ها زخمی شدند.
بر اساس این گزارش، تظاهرات ضد دولتی در روزهای اخیربه سایر شهرهای ارمنستان نیز کشیده شده است. گفتنی است، یک گروه مسلح مرتبط با مخالفان روز17 ژوئیه باحمله به یک ساختمان پلیس درایروان تعدادی را به گروگان گرفتند. در این حمله یک پلیس کشته و دو نفر دیگر زخمی شدند.
این حمله با هدف آزادسازی "سیفیلیان"، رهبر مخالفان ارمنستان انجام شد که 20 ماه ژوئن به اتهام توطئه برای تصرف چند ساختمان دولتی و تاسیسات مخابراتی در ایروان بازداشت شد.