به گزارش خبرگزاری ایران پرس، مسائل مربوط به امنیت بین المللی و منطقهای و تقویت مکانیسمهای واکنش به بحران دستور کار سازمان پیمان امنیت جمعی است.
پس از آن، وزیر امور خارجه ارمنستان و «استانیسلاو زاس» دبیر کل سازمان پیمان امنیت جمعی کنفرانس مطبوعاتی مشترک خواهند داشت.
به نوشته آرمن پرس، انتظار میرود ارمنستان طرح مشورتی 2024-2022 نمایندگان کشورهای عضو سازمان پیمان امنیت جمعی در خصوص سیاست خارجی و نیز دفاعی و امنیتی را به امضا برساند.
رهبران کشورهای عضو سازمان پیمان امنیت جمعی در نشست اردیبهشت ماه مسکو اعلام کردند که امنیت مرزهای کشورهای عضو این سازمان با افغانستان و مناطق دیگر را تقویت میکنند.
سازمان پیمان امنیت جمعی در سال 1992 تأسیس شد و در حال حاضر شامل ارمنستان، بلاروس، روسیه، تاجیکستان، قزاقستان و قرقیزستان است.
CSTO با هدف «تقویت صلح، امنیت و ثبات در منطقه و جهان، حفاظت جمعی از استقلال، تمامیت ارضی و تمامیت ارضی کشورهای عضو» تأسیس شد.
یکی از دیگر اهداف عمده سازمان پیمان امنیت دستهجمعی، محدود کردن زمینه گسترش سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) و نفوذ آمریکا در حوزه کشورهای همسایه و متحدان آن است.
117