یک هیئت ورزشی رژیم صهیونیستی در بازیهای بینالمللی ویژه معلولان قرار است در ابوظبی پایتخت امارات حضور پیدا کند.
هیئت اسرائیلی شامل 25 ورزشکار است. در اکتبر سال گذشته نیز ورزشکاران رژیم صهیونیستی در بازیهای قهرمانی جهان در ابوظبی شرکت کردند. در این مراسم "مری ریگیف"، وزیرفرهنگ رژیم صهیونیستی نیز حضور داشت و مورد استقبال گرم مقامات ورزشی و سیاسی امارات قرار گرفت.
تحولات منطقه بیانگر تحرکات اسرائیل جهت خروج از انزوا از طریق برقراری مناسبات با کشورهای عربی حوزه خلیج فارس است. ابعاد جدیدی از همکاری های عربستان، امارات و بحرین با رژیم صهیونیستی بویژه در سال های اخیر بازتاب گسترده ای در رسانه ها داشته و توجهات را به روابط رو به گسترش سران سازشکار عرب با دشمن صهیونیستی با وساطت آمریکا، جلب کرده است.
این روابط در دوران "دونالد ترامپ" در قالب طرح های توطئه آمیز وی نظیر "معامله قرن" که هدفش قبولاندن سیطره جویی اسرائیل در منطقه بویژه در قدس به کشورهای عربی است، رو به گسترش بوده است.
"معامله قرن"، طرح جدیدی از سوی دولت آمریکا است که در پی از بین بردن حقوق مردم فلسطین است؛ این طرح با همکاری و موافقت برخی کشورهای عربی از جمله عربستان تهیه شده است.
تحرکات امارات، بحرین و برخی دیگر از کشورهای عربی از جمله عربستان سعودی برای عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی در حالی است که این رژیم سالها است علاوه بر سرکوب فلسطینیان بسیاری از مناطق عربی - اسلامی را اشغال کرده است.
ضمن آنکه همکاری های میان حکام عربی با رژیم صهیونیستی در سال های اخیر کاملا" نمایان بوده است و اینکه بحران در سوریه، عراق و یمن ریشه ای اماراتی - بحرینی - سعودی و صهیونیستی دارد، موید چنین واقعیتی است.
تامل در اقداماتی نظیر اظهارات "بن سلمان" ولیعهد عربستان در تایید مشروعیت اسرائیل، استقبال مسقط از نتانیاهو، حضور تیمهای ورزشی رژیم صهیونیستی در امارات در ماه های اخیر نشان می دهد متاسفانه پروژه موسوم به "معامله قرن ترامپ" به شدت در حال پیگیری از جانب آمریکا تا به سرانجام رسیدن آن یعنی سیطره بر کشورهای عربی است.
گسترش مناسبات کشورهای عربی با رژیم صهیونیستی به معنای چراغ سبز نشان دادن به آن جهت تشدید توسعه طلبی ها و سیطره جویی هایش در منطقه است که دامن چنین سیاستی مبنی بر تشکیل "اسرائیل بزرگ" به ابعاد جغرافیایی نیل تا فرات بیش ازهمه دامن کشورهای عربی حوزه خلیج فارس را خواهد گرفت.
در مجموع عربستان سعودی و امارات را می توان پیشگام دور جدید عادی سازی روابط کشورهای عربی با رژیم صهیونیستی عنوان کرد.
ابوظبی حتی پیش تر از ریاض درصدد عادی سازی روابط با اسرائیل برآمده و اکنون نیز روابط با اسرائیل را فراتر از عادی سازی پیش برده و در مرحله "حساسیت زدایی" افکار عمومی قرار دارد.
امارات به خوبی از انزجار افکار عمومی جهان اسلام از جمله افکار عمومی عربی درباره رژیم صهیونیستی آگاهی دارد و اگرچه روابط با تل آویو را گسترش داده است اما تلاش می کند با واکنش های افکار عمومی مواجه نشود.
از اینرو ابوظبی به طور مزورانه گسترش مناسبات با اسرائیل را در مقطع کنونی بیشتر تحت پوشش تعاملات ورزشی دنبال می کند. 139/120
نویسنده: بیژن نجفی
بیشتر بخوانید:
اسرائیل، برنده تنش درون عربی است / تحلیل -
نتانیاهو در تلاش برای رسمی کردن روابط اسرائیل با عربستان
العهد: آیا میان «اسرائیل» و «بنسلمان» منافع مشترک وجود دارد