به گزارش خبرگزاری ایران پرس، «حمیدرضا افتخاری» دبیر سومین جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک در این نشست خبری اظهار داشت: مستندهای تولید شده سومین دوره جشنواره ملی پژواک در چهار بخش از جمله بخش اصلی، بخش ویژه، بخش مستندنگاری و بخش مستمر مورد ارزیابی هیئت داوران قرار میگیرد.
دبیر جشنواره بخشهای اصلی جشنواره ملی پژواک را شامل جایزه مقاومت، جایزه پیشرفت، جایزه سلامت، جایزه سبک زندگی و تحکیم بنیان خانواده، جایزه تبیین و هدایت فرهنگی، جایزه پاسداشت زبان فارسی و جایزه سرمایه اجتماعی دانست و گفت: در بخش جایزه مقاومت یک جایزه جداگانه به موضوع طوفانالاقصی و حماسه مردم غزه و در بخش جایزه سبک زندگی یک جایزه برای موضوع فرزندآوری اختصاص داده میشود.
افتخاری با بیان اینکه اگرچه در بخش اصلی، اصالت با محتواست، اما در بخش ویژه، آثار تولید شده از منظر موضوع و ساختار مورد ارزیابی قرار میگیرد.
وی در باره بخش ویژه توضیح داد: این بخش شامل ۱. شعار سال در قالب مستند گزارشی ۲. مشارکت اجتماعی در قالب مستند محض و گزارشی ۳. افول غرب و نقد غربزدگی در قالب مستند داستانی ۴. پهلوی از ظهور تا سقوط در قالب مستند بازسازی و ۵. زن ایرانی، نماد توانایی در قالب مستند چهرهنگاری است.
بخش مستندنگاری از دیگر بخشهای سومین دوره جشنواره پژواک است، که پشتوانه پژوهشی نوشتار از اولویتهای داوری خواهد بود و علاقهمندان میتوانند یک موضوع را در قالب نوشتار تا سه هزار کلمه بنویسند.
وی با بیان اینکه در بخش مستندهای مستمر هم آثار مستند تولید و پخش شده شبکههای رادیویی در طول یکسال گذشته مورد ارزیابی قرار میگیرند، گفت: این بخشهای شامل ۱. حجاب و عفاف ۲. قهرمان ایرانی ۳. محیطزیست ۴. هنر و ادبیات و ۵. انقلاب اسلامی و دفاع مقدس است.
زمان پایان مهلت ارسال آثار یکم بهمن است و برنامههای راهیافته به مرحله نهایی ۲۴ اسفند اعلام میشود.
اسامی نامزدهای بخش مستمر ۲۵ فروردین اعلام و مراسم اختتامیه سومین دوره جشنواره رادیویی پژواک ۳۰ اردیبهشت سال ۱۴۰۳ برگزار میشود.
117