بسیاری از افرادی که یک وب سایت را طراحی می کنند، امید دارند تا بازدیدکنندگان زیادی را جذب نمایند ولی رسیدن به این هدف می تواند یک چالش بزرگ باشد.

به گزارش خبرگزاری ایران پرس به نقل از زوم تک ، همانگونه که بسیاری از کاربران از موتورهای جستجوگر به منظور جستجوی یک وب سایت استفاده می نمایند، اساسا این موضوع اهمیت دارد که سایت شما در موتورهای جستجوگر نظیر گوگل، یاهو و بینگ چگونه و در کدام بخش از صفحات موتورهای جستجوگر به نمایش در می آید؟

در این میان موفقیت به این معناست که سایت شما در صفحه نخست پس از جستجو در موتورهای جستجوگر قرار بگیرد و شکست در این مقوله این است که نام سایت شما در لیست مذکور نباشد.

سوالی که باید بپرسید این است: چگونه SEO (بهینه سازی موتورهای جستجوگر) سایت خود را تنظیم کنیم؟ از جایی که ممکن است پاسخ شما برای ارتباط سئو با سایت جوابی مثبت نباشد، سبب می گردد تا ترافیک زیادی برای سایت شما استفاده شود.

چگونه یک سئو باز حرفه ای باشیم؟

راه های ظریفی وجود دارد که سبب می گردد سایت شما در قلب یک موتور جستجوگر قرار بگیرد و بالاترین رتبه را به خود اختصاص بدهد. زمانی که یک وب سایت ایندکس می شود و در رتبه بندی ها قرار می گیرد، موتورهای جستجوگر در این وب سایت به دنبال موارد خاصی می گردند و اگر این پارامترها را پیدا نکنند، رتبه کمتری به سایت اعطا می نمایند.

در این مقاله برای شما 10 روش به منظور بهبود عملکرد سایت شما در تمامی موتورهای جستجوگر معرفی نموده ایم که اگر این موراد رعایت شوند، سبب می گردد تا افراد بیشتری بتوانند سایت شما را مشاهده نمایند.

1. استفاده از Robots.txt

این فایل حاوی لیستی از موتورهای جستجوگر می باشد که فعال می باشند و سریعتر سبب می گردند تا سایت شما ایندکس گردد و بر اساس تعریفات ارائه شده، سبب می گردد تا سایت شما مانعی برای جستجوی افراد بیگانه و خارج از مرز و بوم شما گردد.

2. استفاده از XML Sitemap

روشی دیگر برای اینکه کمک کند تا سایت شما ایندکس گردد این است که یک نقشه ی سایت در قالب XML ایجاد نمایید که قابل تفسیر باشد. اساسا بسیاری از ابزارها و نرم افزارهای طراحی وب سایت به صورت اتوماتیک این کار را انجام می دهند و حتی احتمال دارد که صفحات خاصی برای ایجاد این ساختار مهم شوند.

3. بهینه سازی تصاویر 

بهره مندی از یک تصویر مناسب و متناسب با اندازه و علامت گذاری های قابل قبول در سرعت بارگذاری سایت شما اهمیت دارد و همچنین بر نحوه عملکرد موتورهای جستجوگر نیز تاثیرگذار می باشد. تمامی تصاویر باید دارای یک پیوست نامگذاری باشند، برچسب های Alt برای آن ها تعریف شده باشد و همچنین در فرمت های مناسب (JPG و یا PNG) باشند. توجه داشته باشید که اگر یک تصویر مشابه در لیست تصائیر سایت شما وجود داشته باشد، دیگر تصویر جدید را در سایت آپلود نکنید.

4. به کلمات کلیدی دقت کنید

اساسا بهره مندی از کلمات کلیدی مناسب برای سایت شما از اهمیت بالایی برخوردار می باشد، زیرا این کلمات سبب می گردند تا در جستجوهای شما ارتباط ایجاد گردد.

باید به این نکته نیز اشاره داشته باشیم که اگر کلمات کلیدی وارد کنید که هیچ ارتباطی با موضوع اصلی سایت شما نداشته باشد، می تواند سبب آسیب رسیدن به سایت و عقبگرد آن گردد، زیرا موتورهای جستجوگر تصور می کنند که شما سعی دارید تا با سیستم خود بازی کنید و می خواهید رتبه بندی سایت شما کاهش یابد. شما با استفاده از اسامی تمامی رقبای خود مشکلات را نیز بررسی کنید، حتی ممکن است در این بررسی ها یک سری موارد معمول و عادی باشند.

5. استفاده از یک انجمن

در صورتی که شما دارای انجمنی از مشتریان (باشگاه مشتریان) هستید، پس باید اطمینان حاصل کنید که فردی برای پاسخگویی به سوالات آن ها آماده می باشد. اساسا پاسخ دادن به نظرات مشتریان و تعامل با آن ها سبب می گردد یک روشی عالی به منظور ایجاد یک محتوای عالی و پویا در سایت شکل بگیرد که در رتبه بندی سایت شما نیز تاثیر بسیاری زیادی دارد.

6. استفاده از آدرس های URL کوتاه

زمانی که یک بازدیدکننده به سایت شما می آید، می توانید با استفاده از لینک های طولانی او را وارد سایت کنید (محتوای URL طولانی) ولی به هیچ عنوان چنین کاری انجام ندهید. زیرا هرچه آدرس URL کوتاهتر باشد سریعتر موتورهای جستجوگر قادر به یافتن آن سایت می شوند و احتمالا سرعتر سایت شما به نمایش در می آید. درنتیجه آدرس های URL نظیر www.mysite.com/about خوب هستند ولی www.mysite.com/All_About_the_Company بد می باشند.

در صورتی که آدرس URL شما چند کلمه ای باشد، از خط و نقطه به جای آندرلاین استفاده نمایید.

7. کارکرد تمامی لینک ها را بررسی کنید

اساسا حضور لینک هایی که هیچگاه با آن ها سر و کار ندارید و یا اینکه هیچ محتوایی در آن ها نیست، به عنوان لینک های مخرب شناسایی می گردند و سایت شما اخطار خواهد گرفت. در نتیجه حتما اطمینان حاصل نمایید که صفحاتی در سایت شما تعریف نشده باشند که از هیچ صفحه ای قابل دسترسی نباشند و یا اینکه لینک معکوس را به صفحه ی اصلی ارائه ننماید.

8. تعریف یک برچسب عنوان برای هر صفحه

این موضوع ممکن است کمی برای شما بی اهمیت به نظر برسد ولی باید توجه داشته باشید که هر صفحه یک عنوان خاص باید داشته باشد تا نوع مطالب موجود در صفحه را اعلام نماید. بدون حضور برچسب عنوان در بالای صفحات نمی توانید همه ی موارد را از هم تفکیک نمایید و سبب سردرگمی کاربران می گردد. در حالی که گاهی اوقات افزودن Meta descriptions برای سایت شما اهمیت ندارد ولی افزودن آن ها در برخی از موتورهای جستجوگر از اهمیت بالایی برخوردار است.

9. از لینک های پرداختی دوری کنید

اساسا این شیوه های معمول به منظور ارتقای سایت شما از لینک های خریداری شده پشتیبانی به عمل می آورند ولی برخی از قوانین مهم وجود دارند که سبب ایجاد این موضوع می گردد. شما باید از قابلیت rel nofollow در لینک های خود استفاده نمایید و یا موتور جستجوگر شما زمانی که فعال می شود، لینک هایتان هزینه بردار خواهند شد و رتبه ی منفی برای سایت شما به دنبال خواهند داشت.

10. جاسوسی در میان رقبا

اساسا ابزارهای متعدد آنلاینی وجود دارند که می توانند تمامی لینک های خوب و یا بد را برای هر سایت به نمایش بگذارند؛ نه تنها برای شما بلکه برای رقبای شما نیز به این صورت می باشد. اساسا این اطلاعات بسیار کاربردی هستند و به شما این امکان را می دهند تا بدون انجام آزمایشات خاصی این کار را به انجام برسانید.

117

بیشتر بخوانید:

از «سئو» برای بهبود وضعیت سایت خود استفاده کنید

سئو سایت یا بهینه سازی وب سایت چیست؟

رپورتاژ آگهی چیست و تاثیر آن بر سئو سایت چقدر است ؟