اطلاعات ارائه شده از سوی یک مرکز پژوهشی در رژیم صهیونیستی بیانگر آن است که تقریبا تظاهرات ضد صهیونیستی ۱۲ برابر بیشتر از تجمع حامیان تل آویو در جهان بوده است.

به گزارش خبرگزاری ایران پرس، اطلاعات ارائه شده از سوی مرکز پژوهش‌های امنیت داخلی رژیم صهیونیستی بیانگر آن است که از ۷ اکتبر تا ۸ دسامبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهرماه تا ۱۷ آذرماه) مناطق مختلف جهان شاهد بیش از هفت هزار و ۵۵۷ تظاهرات علیه این رژیم بوده و این در حالی است که در این مدت زمان تنها ۶۰۲ تظاهرات در حمایت از اشغالگران برگزار شده است.

این مرکز اطلاع رسانی نوشت: این اعداد تاکیدی بر واقعیت انزوای رو به افزایش رژیم صهیونیستی است که پیش از این برخی مسؤولان این رژیم نیز بر آن تاکید کردند.

چناچه نفتالی بنت نخست وزیر اسبق رژیم اشغالگر چندی پیش گفت: شرایط بین المللی ما خوب نیست، افکار عمومی جهان هم اکنون به نفع ما نیست و مشاهده محتواهای حامی فلسطینیان و حماس ۱۵ برابر مشاهده محتواهایی است که از اسرائیل حمایت می‌کنند.

اما در این خصوص آویگدور لیبرمن "رئیس حزب اسرائیل خانه ماست" اعتقاد دارد بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در سه ماه این رژیم را در شرایط وخیمی گرفتار کرده است.

وی در این باره گفت: اسرائیل شاهد این حد از فروپاشی داخلی و انزوای خارجی نبوده است.

تظاهرات‌های حمایتی از مردم مقاوم فلسطین و مخالفت با تجاوزات رژیم صهیونیستی به نوار غزه در مناطق مختلف جهان که از ابتدای عملیات طوفان الاقصی در ۷ اکتبر گذشته آغاز شده همچنان ادامه دارد.

شرکت کنندگان در این تجمعات اعتراضی خواستار بازگشایی گذرگاه رفح و صدور مجوزهای لازم برای ورود کمک‌های بشردوستانه از جمله غذا، دارو، آب آشامیدنی و دیگر نیازهای اساسی به نوار غزه شده‌اند.

معترضان همچنین بر محاکمه مقامات رژیم صهیونیستی به دلیل ارتکاب قتل عام و تجاوزات مستمر علیه ملت فلسطین که از ۹۰ روز گذشته ادامه دارد تاکید کردند.

بر اساس اعلام ماجد الزیر رئیس شورای روابط سیاسی اروپا و فلسطین اعلام کرد بیش از ۵ هزار تظاهرات و تجمع در حمایت از غزه و فلسطین ثبت شده که در بیش از ۴۰۰ شهر اروپا برگزار شده است.

افزایش چشمگیر تظاهرات ضد صهیونیستی در جهان در حالی است که جنگ در غزه وارد چهارمین ماه خود شده است و حملات سنگین هوایی و توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به این منطقه همچنان ادامه دارد.

درپی حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به مردم بی دفاع فلسطین، یحیی السراج شهردار غزه جمعه شب اعلام کرد میزان آب آشامیدنی در نوار غزه بسیار کاهش یافته و در آستانه پایان یافتن است.

سراج همچنین هشدار داد: شهرداری‌های مناطق مختلف غزه برای فراهم سازی خدمات آب و فاضلاب و نظافت بشدت ناتوان شده‌اند.

وی افزود تمام شهرهای نوار غزه در ارائه خدمات به شهروندان دچار مشکلات گسترده بوده به طوری که خدمات بهداشتی و فاضلاب تقریباً ارائه نمی‌شود.

در همین حال؛ جیکوب برنز مسئول هماهنگ کننده سازمان پزشکان بدون مرز شامگاه جمعه در حساب کاربری خود در رسانه اجتماعی ایکس نوشت: غزه اساساً نابود شده است، چیزی در آن باقی نمانده است.

وی ادامه داد: برای مردم غزه دشوار است که شاهد جریان دوباره زندگی در غزه باشند و این امر بسیار غم انگیز است.

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکننده‌ای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ (۲۴ نوامبر ۲۰۲۳) میان اسرائیل و حماس آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.

این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر (اول دسامبر ۲۰۲۳) آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.

وزارت بهداشت فلسطین در غزه اعلام کرد که شمار قربانیان تجاوز اخیر به این باریکه به ۲۲ هزار و ۶۰۰ شهید و ۵۷ هزار و ۹۱۰ زخمی رسیده است.125