یک رسانه صهیونیستی از افتادن اطلاعات نظامیان ارتش رژیم اشغالگر به دست یک فرد ناشناس از طریق یک اپلیکیشن (برنامه کاربردی اینترنتی) ورزشی پرده برداشت.

روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» در این باره فاش کرد که منبعی ناشناس، اپلیکیشن ورزشی «Strava» را هک کرده و به دلیل بی‌توجهی به مسائل امنیتی، با استفاده از یک آسیب پذیری نرم افزاری که قبلاً فاش شده بود، به داده‌هایی از نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی ذست یافته است که در این اپلیکیشن ثبت‌نام کرده بودند.

این روزنامه اشاره کرد که این منبع ناشناس با استفاده از اپلیکیشن Strava، فرآیند جمع‌آوری اطلاعات پایگاه‌ها و تاسیسات حساس رژیم صهیونیستی را مدیریت می‌کند و با کمک این اپلیکیشن، منبعی برای تشخیص و تعیین محل سکونت ده‌ها نفر از نظامیانی را که در پست‌های حساس فعالیت می‌کنند، به دست آورده است.

این روزنامه در ادامه به درز اطلاعات از داخل ارتش رژیم اشغالگر اشاره و اعلام کرد: این آسیب پذیری سال‌ها است که شناخته شده است و پس از افشای آن، تلاش‌های امنیتی برای یافتن منبع آغاز شد اما تا این لحظه به نتیجه نرسیده است.

هاآرتص همچنین گزارش داد: منبع مذکور از طریق این اپلیکیشن از نام جعلی استفاده کرده و ده ها مسیر در حال اجرا را برای خود در پایگاه های نیروی هوایی و اطلاعات و سایر مراکز حساس جعل کرده و پس از جعل درخواست، موفق به افشای هویت صدها نظامی اسرائیلی شده است. 

 زیرساخت‌های اصلی رژیم صهیونیستی در طول چند ماه گذشته شاهد حملات مداوم سایبری بوده است.

در این مدت از سایت‌های نظامی، امنیتی و مدنی رژیم صهیونیستی تا شرکت‌های بزرگ میزبان داده این رژیم، آماج حملات سایبری قرار گرفته است.

رژیم صهیونیستی از ابتدای عملیات «طوفان الاقصی» علاوه بر حملات نظامی با حملات سایبری گسترده نیز مواجه بوده است؛ تل آویو تلاش خود را برای ایجاد «گنبد الکترونیکی» به منظور دفع این حملات به کار بسته که موفقیتی در این زمینه به دست نیاورده است.

پیشتر «آویرام آتزابا» رئیس‌ بخش همکاری بین‌المللی در «اداره سایبری» رژیم صهیونیستی در این باره گفته بود: از آغاز جنگ هفت اکتبر شمار حمله‌های سایبری علیه اسرائیل افزایش یافته است.

وی این حملات سایبری را «جنگ خاموش و نامرئی» خواند و اضافه کرد: تل‌آویو از آغاز جنگ غزه با ۸۰۰ حمله بزرگ سایبری مواجه بوده است.