ایران پرس- آمریکا، عربستان و امارات تلاش‌هایی را برای انتقال تروریست‌ها از سوریه به دیگر کشورها به کار گرفته‌اند.

روزنامه المنار، چاپ قدس امروز (سه‌شنبه) گزارش داد، با تسهیلاتی که از سوی ارتش آمریکا فراهم شده، بسیاری از گروه‌های تروریستی که در سوریه با شکست مواجه شده‌اند، به مقرهایی ویژه درعربستان و امارات منتقل می‌شوند.

بنابراین گزارش، یک کمیته اماراتی- عربستانی، نظارت بر این تروریست‌ها، پرداخت حقوق‌های بالا به آنها و تجهیز این گروه‌ها به مهمات و اسلحه را برعهده دارد.

این گروه‌ها درچارچوب طرح‌های وهابی- تکفیری که با هدف بر هم زدن ثبات و امنیت کشورهای عربی و تضعیف ارتش این کشورها شکل گرفته است، با همکاری مزدوران داخلی، به کشورهای عربی مورد نظر اعزام می‌شوند.

کویت، اردن، تونس، الجزایر، عمان و لبنان ازجمله کشورهایی هستند که در معرض اقدامات آمریکا و مزدوران اماراتی و عربستانی، این کشور قرار دارند.

منابع ویژه فاش کردند که گروه‌های تروریستی با حمایت مالی عربستان و امارات در برخی کشورهای عربی در حال سازماندهی شدن هستند.

این تروریست‌ها، برای اجرای عملیات تروریستی و برهم زدن اوضاع کشورهای یاد شده به سلاح و مهمات مجهز شده‌اند. آنها قصد دارند کنترل مراکز تصمیم گیری را به ویژه در کشورهایی به دست گیرند که از تسلیم شدن در برابر سیاست‌های امارات و عربستان سرباز می زنند، از طرح‌های این دو کشور در منطقه پیروی نمی‌کنند و مخالفت خود را با سیاست‌های ریاض و ابوظبی در مناسبت‌های مختلف اعلام می‌کنند.

پیش از این نیز عربستان و امارات از گروه‌های تروریستی برای پیشبرد اهداف شوم خود، تحمیل سیاست‌های مردود و کینه‌توزانه‌شان و اعمال فشار به کشورهایی مانند کویت، اردن و دیگر کشورها استفاده کرده‌اند.

نظام حاکم در امارات و عربستان که خود را در میان کشورهای منطقه منزوی می‌بینند به این نتیجه رسیده‌اند که قادر به اجرای طرح آمریکایی «معامله قرن» درک شورهای عربی نیستند و به همین دلیل درصدد برهم زدن اوضاع این کشورها هستند. 139/120

مترجم: محبوبه جعفری

بیشتر بخوانید:

عربستان با وجود اطلاع از ورود تروریستهای تکفیری به عراق، مانع آن نشد