به گزارش خبرگزاری ایران پرس، حضرت آیتالله خامنهای در حکمی حجتالاسلام یوسفعلی شکری را به نمایندگی ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران منصوب کردند. متن حکم رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
بسم الله الرّحمن الرّحیم
جناب حجتالاسلام آقای حاج شیخ یوسفعلی شکری دامتافاضاته
در پی درگذشت مرحوم حجةالاسلام آقای شهیدی رحمةاللهعلیه و با طلب مغفرت و رحمت برای ایشان و یاد نیک از تلاششان در بنیاد شهید، جنابعالی را که حضور طولانی در آن بنیاد محترم داشته و مفتخر به خدمت درازمدت به خانوادههای مکرّم شهیدان می باشید و بحمدالله صلاحیتهای لازم برای نمایندگی ولیفقیه در شما جمع است، به نمایندگی در بنیاد شهید و امور ایثارگران منصوب میکنم.
حساسیت و اهمیت این جایگاه، در مفاد وظائف ابلاغی کاملاً منعکس است و جداً امیدوارم که در دورهی مسئولیت جنابعالی این وظائف بهطور کامل صورت پذیرد. توصیهی مؤکد اینجانب همکاری و همافزائی دستگاه نمایندگی با بخش ریاست بنیاد است. برای جنابعالی و جناب آقای اوحدی در هرچه بهتر ادا کردن این مسئولیت دعا میکنم.
والسلام علیکم و رحمةالله
سیّدعلی خامنهای
۱۶ آذر ۱۳۹۹
حجتالاسلام والمسلمین یوسفعلی شکری متولد سال ۱۳۳۰ است و تحصیلات حوزوی خود را از سال ۱۳۴۶ در حوزهٔ علمیه ملا جعفر متعلق به مرحوم آیت الله مجتهدی تهرانی آغاز کرد و در سال ۱۳۵۰ در حوزه علمیه قم نزد علمایی چون حضرات حجج اسلام آقایان اوسطی تهرانی، علوی گرگانی، موسوی تبریزی و فاضل هرندی و حرم پناهی تلمذ و تحصیل کرد.
وی در دوران مبارزات انقلاب اسلامی در سالهای ۱۳۵۱ تا ۱۳۵۷ به واسطه سخنرانیها و فعالیتهای گسترده علیه رژیم طاغوت به طور مکرر دستگیر و در زندانهای قزل قلعه، قصر و قم زندانی و در نهایت در آستانه انقلاب اسلامی آزاد شد.
حجتالاسلام والمسلمین یوسفعلی شکری پس از پیروزی انقلاب اسلامی در بروجن از طرف جامعه مدرسین با حکم آیت الله طاهری خرم آبادی و در جوپار کرمان از طرف آیت الله مشکینی رحمت الله علیه برای تأسیس کمیته انقلاب اسلامی منصوب شد و تا بهمن سال ۱۳۶۳ در مجتمع آموزشی ابوریحان بیرونی وابسته به دانشگاه تهران به تدریس معارف اسلامی، تاریخ اسلام و ریشههای انقلاب اسلامی پرداخت و مدتی نیز فرمانده کمیته انقلاب اسلامی و امام جمعه موقت منطقه شمال ورامین بود.
وی از سال ۱۳۶۴ تا ۱۳۶۸ به عنوان مسئول بنیاد شهید انقلاب اسلامی قم به خدمت پرداخت و سپس تا سال ۱۳۶۹ مسئولیت بنیاد شهید نیشابور را به عهده گرفت و از سال ۱۳۶۹ به مدت ۱۸ ماه مسئول بنیاد شهید شهرری بود و پس از آن تا سال ۱۳۷۴ به عنوان مدیرکل مددکاری و مشاوره و از سال ۱۳۷۴ تا اوایل ۱۳۸۳ با سمت مدیرکل بنیاد شهید استان تهران مشغول خدمت به خانواده معظم شهدا بوده است.
حجتالاسلام والمسلمین شکری از سال ۱۳۸۳ تا ۱۳۸۴ نیز به عنوان قائم مقام رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران منصوب شد.
وی در طول خدمت در سال ۱۳۷۹ به عنوان مدیر نمونه ملی و در سال ۱۳۷۸ به عنوان مدیر نمونه استانی و در سالهای ۱۳۷۷،۱۳۷۶،۱۳۷۵ و ۱۳۷۸ به عنوان مدیر برتر بنیاد شهید انقلاب اسلامی برگزیده شده است.112