نظامیان رژیم صهیونیستی بامداد روز چهارشنبه 21 اردیبهشت با یورش به جنین در کرانه باختری رود اردن، «شیرین ابوعاقله» خبرنگار فلسطینی شبکه «الجزیره» را در حالی که جلیقه خبرنگاری به تن داشت، به شهادت رساندند.
ارتش رژیم صهیونیستی همچنین روز جمعه حمله شدید و خشونت آمیزی را به کاروان تشییع پیکر ابوعاقله خبرنگار شبکه الجزیره در قدس اشغالی انجام داد.
به گزارش خبرگزاری ایران پرس، پایگاه خبری «عرب48» در این خصوص نوشت: مراسم تشییع جنازه خبرنگار شبکه الجزیره از بیمارستان «الفرنسی» در حالی از قدس اشغالی آغاز شد که نیروهای رژیم صهیونیستی با حمله به ساختمان بیمارستان به شرکتکنندگان در این مراسم تعرض کردند و آنها را مورد ضرب و جرح قرار دادند.
عرب48، اضافه کرد که پلیس رژیم صهیونیستی جادهها و راههای منتهی به بیمارستان را بسته است و از برافراشتن پرچم فلسطین و همچنین در دست داشتن تصویر خبرنگار شهید شبکه الجزیره ممانعت به عمل میآورد.
هلال احمر فلسطین نیز در بیانیهای اعلام کرد که در پی حمله نظامیان رژیم صهیونیستی به بیمارستان الفرنسی، دهها نفر مجروح شدهاند.
این هجوم و بی احترامی به شکلی بسیار شرم آور و در برابر چشم جهانیان انجام شد، به طوری که نیروهای صهیونیست با استفاده از بمب های صوتی به کاروان تشییع کنندگان یورش بردند.
رسانه آمریکایی آکسیوس هم در این باره گزارش داد: "«جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا گفت: از تمام جزئیات مربوط به حوادثی که در مراسم تشییع پیکر شیرین ابوعاقله رخ داد، اطلاع ندارم ولی می دانم که باید در این خصوص تحقیق شود."
«جن ساکی» سخنگوی کاخ سفید در نشست خبری در واشنگتن تصاویر حمله نظامیان رژیم صهیونیستی به این مراسم را «ناراحت کننده» خواند و گفت: همچنان با مقامات اسرائیلی و فلسطینی به ویژه در سایه تحولاتی که در مراسم تشییع پیکر شیرین ابو عاقله اتفاق افتاد، در ارتباط هستیم.
همچنین وزارت امور خارجه فرانسه به ابراز نارضایتی از رفتار رژیم صهیونیستی بسنده کرد، اما وزارت امور خارجه ایتالیا اعلام کرد: "مشاهده تصاویر مربوط به حمله نیروهای اسرائیلی به مراسم تشییع پیکر شیرین ابوعاقله خشم برانگیز است و ما استفاده افراطی از قدرت نظامی را محکوم می کنیم."
در همین راستا، شورای امنیت سازمان ملل با صدور بیانیه ای مطبوعاتی با محکوم کردن ترور خبرنگار فلسطینی الجزیره، اجرای فوری تحقیقات فراگیر، شفاف و عادلانه را درباره این اقدام نیرو های اسرائیلی شد.
در بیانیه شورای امنیت بر ضرورت تضمین بازخواست عوامل قتل او تأکید شده است.
«برونو رودریگز» وزیر امور خارجه کوبا نیز گفت: رفتار وحشیانه اسرائیل در این مراسم را به شدت محکوم می کنیم.
وزارت امور خارجه مصر هم ضمن محکوم کردن حمله نظامیان اسرائیلی به مراسم تشییع اعلام کرد: تجاوزات غیرقابل قبول اسرائیل، نقض حقوق ملت فلسطین است و با اصل احترام به جان باختگان مغایرت دارد.
گزارشگران بدون مرز همچنین خواستار انجام تحقیقات فوری بین المللی درخصوص کشته شدن مشکوک ابوعاقله شدند.
«سیدحسن نصرالله» دبیر کل حزب الله نیز در این باره گفت: واقعیت وحشیانه دشمن صهیونیستی از قتل عام فلسطین تا لبنان و مصر تغییر نکرده است و مهمترین پیام شهادت ابوعاقله آن بود که او اهل مسیحیت بود و اینکه دشمن اسرائیلی، مسیحیان و مسلمانان را کشت، به مقدسات آنها حمله و خانه هایشان را ویران کرد.
سیدحسن نصرالله خاطر نشان کرد: دیگر پیام شهادت شیرین ابوعاقله آن بود همه، در معرض خطر سیاست های نژادپرستانه و غیرانسانی رژیم صهیونیستی هستند و در این خطر، تغییری ایجاد نخواهد شد.
وزارت خارجه تشکیلات خودگردان حمله به مراسم تشییع پیکر خبرنگار فلسطینی الجزیره را تروریسم دولتی سازمان یافته توصیف و تاکید کرد، اسرائیل جز با تحریم اصلاح نمیشود.
«داوود شهاب» مسئول اطلاع رسانی جنبش جهاد اسلامی فلسطین گفت، حمله نظامیان صهیونیست به مراسم تشییع پیکر شیرین ابوعاقله خبرنگار فلسطینی شبکه الجزیره، جنایت جدید رژیم اشغالگر قدس است که به مجموعه جنایت های این رژیم اضافه شد.
این مقام ارشد جهاد اسلامی فلسطین تاکید کرد، همه فراخوان ها برای آرام شدن اوضاع هیچ فایده ای ندارد زیرا تجربه ثابت کرده است که رژیم اشغالگر قدس کشتار و خونریزی را متوقف نمی کند و از این رو ما نیز باید به تقابل و مقاومت ضد این رژیم ادامه دهیم.
پیش از این نیز «فرحان حق» معاون سخنگوی سازمان ملل متحد اعلام کرد که این سازمان بین المللی خواستار تحقیقات کامل درباره به شهادت رسیدن "شیرین ابوعاقله" خبرنگار الجزیره به دست نظامیان رژیم صهیونیستی است.
هزاران نفر با پرچم های فلسطین در مراسم تشییع پیکر شیرین ابوعاقله شرکت کردند و شعارهای ضدصهیونیستی سر دادند.
ناقوس همه کلیساها در شهر اشغالی قدس نیز به احترام شیرین ابوعاقله به صدا درآمد.
نظامیان رژیم صهیونیستی که از حضور گسترده مردم در مراسم تشییع پیکر خبرنگار فلسطینی عصبانی شده بودند، با حمله به شرکت کنندگان، دهها نفر را مجروح کردند.
ترور ابوعاقله اولین جنایت رژیم صهیونیستی علیه روزنامهنگاران فلسطینی نبود و بر اساس اعلام وزارت اطلاعرسانی فلسطین، از انتفاضه دوم فلسطین در سال 2000 تا کنون، 45 روزنامهنگار به دست رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدهاند.
117