بيژن نجفی: "مایکل لینک"، نماینده ویژه سازمان ملل در امور حقوق بشر سرزمین های فلسطینی می گوید: اسرائیل علیه فعالیت های انسانی گروه های مدافع حقوق بشر مانع ایجاد می کند.

نماینده ویژه سازمان ملل در امور حقوق بشر سرزمین های فلسطینی روز جمعه با تاکید براین نکته، تصریح کرد: باید به اقدامات رژیم اسرائیل درخصوص نقض حقوق بشر رسیدگی شود.

وی اعلام کرد: رفتار رژیم صهیونیستی را با گروه های مدافع حقوق بشر در منطقه در گزارش بعدی خود بررسی خواهد کرد.

گزارش های متعددی در سال های اخیر از رفتارهای غیر انسانی و خشونت بار رژیم صهیونیستی علیه گروههای مدافع حقوق بشر در سرزمین های اشغالی منتشر شده است.

موضع گیری سازمان ملل علیه رفتارهای خشونت بار رژیم صهیونیستی در شرایطی است که این سازمان تا کنون هیچ واکنشی جدی به اقدامات اسراییل در نقض گسترده حقوق بشر از جمله برخورد هتاکانه و تحقیر آمیز با نمایندگان مجامع بین المللی انجام نداده است.

رفتارهای غیر قابل توجیه اسراییل با گروه ها و فعالان حقوق بشری و کمیته های حقیقت یاب سازمان ملل بیانگر آن است که مبانی حقوقی هیچ جایی نزد این رژیم ضد بشری ندارد.

محافل حقوقی جلوگیری رژیم صهیونیستی از ورود گزارشگران ویژه حقوق بشر سازمان ملل متحد به سرزمین های فلسطینی را نمونه بارز ماهیت قانون ستیز اسراییل ارزیابی کرده اند.

رژیم صهیونیستی در برخورد با فعالان بین المللی هیچ حد و مرزی برای خود قائل نیست و در این چارچوب این رژیم سوابق متعددی در حمله به کشتی‌های حامل فعالان صلح و امدادرسان برای فلسطینیان را در کارنامه خود دارد.

نظامیان صهیونیست سال 2010 به کاروان دریایی «آزادی غزه» متشکل از 6 کشتی حامل 663 فعال صلح از 37 کشور در آب‎های آزاد یورش بردند که در پی آن 9 فعال صلح کشته و 60 نفر زخمی شدند.

اسراییل اخیرا نیز در یک رویکرد ضد حقوقی با اخراج فعالان حقوق بشری که از طریق کشتی قصد شکستن محاصره غزه را داشتند بیش از پیش این واقعیت را آشکار ساخت که از هیچ اقدام هتاکانه ای علیه فعالان صلح فروگذار نیست.

رژیم صهیونیستی چندی پیش با گستاخی اعلام کرد: اسرائیل همه اعضای یک فروند کشتی موسوم به «قایق زنان به غزه» را پس از ممانعت از ورود به غزه، اخراج کرده است.

13 زن از جمله «مایرید ماگوایر» (Mairead Maguire) برنده جایزه صلح نوبل  از ایرلند شمالی، پس از آن که کشتی آنان حدود 35 مایل دریایی ساحل غزه متوقف شد، بازداشت شدند از جمله اخراج شدگان بودند.

روند فزاینده برخورد تحقیر آمیز اسرائیل با فعالان بین المللی اعتراض سازمان ملل را در پی داشته است.

گفتنی است که رژیم صهیونیستی از بیم افشای بیش از پیش جنایاتش که رسیدگی بین المللی را در پی خواهد داشت همواره در مسیر فعالیت های فرستادگان سازمان ملل و سایر مجامع بین المللی در خصوص جنایات اسرائیل کارشکنی می کنند و با وارد کردن اتهاماتی به این کمیته ها از ورود هیات های حقیقت یاب بین المللی و گزارشگران سازمان ملل به اراضی فلسطینی ممانعت می کند.

جنایات رژیم صهیونیستی به قدری بدیهی و آشکار است که هر شخصیت، نهاد و یا کمیته بین المللی که در این زمینه به بررسی می پردازد به وضوح متوجه عمق جنایات رژیم صهیونیستی شده و در جریان گزارش ها و موضعگیری های خود، مراتب انزجار از رفتارهای جنایتکارانه اسراییل را ابراز می دارد.

در هر حال تعلل مجامع بین المللی در رسیدگی به رفتارهای اسرائیل با فعالان حقوق بشری ضعفی است که نقش موثری در تداوم چنین اقداماتی داشته است.

چنین رفتاری عملا یک حاشیه امن را برای رژیم صهیونیستی ایجاد کرده است و چنین وضعیتی باعث شده است اسراییل که از حمایت همه جانبه غرب برخوردار است با فراغ آسوده به جنایاتش ادامه دهد.