علی بحرینی سفیر و نماینده دائم ایران نزد سازمان ملل متحد با انتقاد شدید از گزارش ادعایی گزارشگر ویژه وضعیت حقوق بشر در ایران هشدار داد، شورای حقوق بشر از سیاست‌زدگی فاصله بگیرد.

به گزارش خبرگزاری ایران پرس، علی بحرینی این مطلب را روز دوشنبه در نشست ۵۲ شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد در ژنو مطرح کرد و گفت: حمایت از حقوق بشر به طور فزاینده‌ای توسط برخی از دولت‌ها با اهداف غیرموجه و خودخواهانه اشتباه گرفته می‌شود.

وی با بیان اینکه مأموریت شورای حقوق بشر از طریق گفت وگو و همکاری، مطابق با اصل عدم اقدام گزینشی و بی طرفی انجام می‌شود، افزود: شورا باید از سیاست زدگی، انگ زنی و کلیشه سازی که تنها می‌تواند تفرقه و تقابل ایجاد کند و حقوق بشر را به ابزاری در راستای برنامه‌های سیاسی برخی کشورها تبدیل کند، فاصله بگیرد.

سفیر ایران با انتقاد از رویکرد غیر حرفه‌ای گزارشگر ویژه وضعیت حقوق بشر در ایران، گفت: ادعاهای جاوید رحمان در گزارش خود که مانند یک رمان تراژیک خوانده شد، در ماه‌های گذشته توسط تعدادی از دولت‌های غربی و رسانه‌های آنها و گروه‌های تروریستی مستقر در کشورهایشان تکرار شده است.

وی افزود: آنها سعی کرده‌اند تصورات خود را به عنوان واقعیت وضعیت حقوق بشر در ایران به تصویر بکشند.

بحرینی هشدار داد: جاوید رحمان با بی توجهی کامل به وظایف خود در قطعنامه ۵/۲ که بر بی طرفی گزارشگران ویژه تاکید دارد، متاسفانه نقش اپوزیسیون را ایفا می‌کند.

سفیر و نماینده دائم ایران نزد سازمان ملل متحد تاکید کرد، وی در تمام نوشته‌ها و اظهارات خود از زبان‌های مغرضانه استفاده می‌کند و منشور رفتار مأموران ویژه را زیر پا می‌گذارد.

سفیر ایران افزود:‌ مردم ایران نزدیک به سه ماه شاهد حملات تروریستی و شورش‌های مسلحانه بودند. اما رحمان حتی به حمله تروریستی داعش به یک مکان مذهبی در شیراز که ۱۳ زن، کودک و مردم عادی بی گناه را به شهادت رساندند، اشاره‌ای نکرده است.

سفیر ایران با تاکید بر اینکه «این یک نفاق محض است که مرتکبان جنایت علیه مردم ایران، مدافع حقوق بشر ایرانیان و سایر ملت‌ها و طرح قطعنامه علیه ایران باشند، در حالی که همین مردم را با تحمیل تحریم‌های ظالمانه از حقوق اولیه خود شامل حق بهداشت، حق آموزش و حق حیات محروم می‌کنند.

بحرینی در پایان گفت: جمهوری اسلامی ایران با تکیه بر عزم و ایستادگی مردم و به برکت خون ملت شریفمان، به پیشرفت مستمر خود در همه زمینه‌ها از جمله در حفظ و ارتقای حقوق و کرامت انسانی ادامه خواهد داد.125