به دنبال ترور محمد الزواری، مهندس هوا فضای تونسی، دولت تونس درصدد ایجاد "مرکز ملی اطلاعات" است.

به گزارش خبرگزاری قدس، یوسف الشاهد، نخست وزیر تونس  و به دنبال ترور الزواری، با برگزاری جلسه کابینه کوچک دولت در کاخ نخست وزیری در القصبه، به بررسی جزئیات این حادثه و راهکارهای امنیتی پرداخت.

طرح ایجاد مرکز ملی اطلاعات تونس که ازسوی رییس جمهوری این کشور تهیه و برای اجرا به نخست وزیر این کشور ارجاع داده شده، از جمله موضوعاتی بود که در این جلسه مورد بررسی قرار گرفت.

این مرکز مسوولیت جمع آوری اطلاعات و هماهنگی میان دستگاه های اطلاعاتی و کنترل روش های راهبردی در زمینه استعلام اطلاعات و تحلیل آن را برعهده دارد.

همچنین با توجه به این که 90 درصد از جرایم از طریق شبکه های اجتماعی برنامه ریزی می شوند، تهیه پیش نویس قانون مقابله با جرایم این شبکه ها از دیگر تصمیمات اتخاذ شده در این جلسه بوده است.

ساماندهی فعالیت شرکت های تولید برنامه های تلویزیونی که مسوولیت تولید برنامه های تلویزیونی و خبری را برای شبکه های خارجی برعهده دارند، نیز از دیگر موضوعات مورد بحث در این جلسه بوده است.

این تصمیم پس از آن اتخاذ شد که خبرنگار کانال دهم تلویزیون اسرائیل درپی حادثه ترور الزواری، به طور مستقیم از استان صفاقس و پایتخت تونس، این حادثه را تحت پوشش خبری قرار داد.

گردان های عزالدین القسام، الزواری را یکی از نیروهای خود دانسته و رسما دستگاه جاسوسی رژیم صهیونیستی را به ترور وی متهم می کنند.

در این رابطه همه شبکه های تلویزیونی و رادیویی و مطبوعات، بخش زیادی از برنامه ها و مطالب خود را به بررسی جزئیات ترور الزواری اختصاص داده و از مسوولان سیاسی جنبش مقاومت فلسطین(حماس) نیز درباره سیره و عملکرد وی، توضیح خواستند.

موضوع ترور مهندس الزواری همچنان یکی از موضوعات مورد بحث در محافل سیاسی و مدنی تونس است.

احزاب و گروه های جامعه مدنی تونس و در صدر آنها جنبش النهضه قصد دارند روز شنبه با برگزاری تظاهراتی میلیونی به سمت استان صفاقس در جنوب، ضمن محکوم کردن عملیات ترور الزواری، حمایت خود را از مساله فلسطین اعلام کنند.

الزواری روز 15 دسامبر در زادگاهش در شهر صفاقس تونس، ترور شد.