ایران شناس ژاپنی در نشست تخصصی جایگاه خانواده در ایران که در ژاپن برگزار شد، گفت ایران یکی از توسعه یافته ترین کشورها در خصوص حضور زنان در فعالیت های اجتماعی و علمی است و زنان ایرانی حضرت فاطمه سلام الله علیها را الگوی خود می دانند.

به گزارش خبرگزاری ایران پرس، رایزنی فرهنگی سفارت ایران در ژاپن در ادامه برگزاری سلسله نشست های تخصصی با موضوعات متنوع فرهنگی و معرفی ایران امروز، نشست تخصصی و مجازی "جایگاه خانواده در ایران" را دیروز شنبه برگزار کرد.
حسین دیوسالار رایزن فرهنگی سفارت کشورمان در ژاپن در این نشست مجازی گفت: خانواده در ایران هم در گذشته و هم امروز از اهمیت فراوانی برخوردار بوده و به عنوان یک مجموعه مقدس همواره حفظ و حراست شده است چرا که نقش بسیار مهمی به عنوان یک نهاد مهم اجتماعی، تربیتی و آموزشی دارد.
رایزن فرهنگی سفارت کشورمان در ژاپن افزود: در ایران به هم پیوستگی اعضای خانواده با هم از یک سو و خانواده ها با یکدیگر از سوی دیگر بسیار مهم و جدی تلقی می  گردد و بی تردید هر چه خانواده متعالی تر و محکم تر باشد، جامعه ای بالنده تر و زیباتر هم به وجود  خواهد آمد.
خانم تویوکو موریتا استاد دانشگاه دولتی کاگوشیما در کیوشو، ایران شناس و استاد زبان و ادبیات فارسی که در زمینه مطالعات اجتماعی در ایران به ویژه قوانین مدنی مطالعه و پژوهش داردريال در این نشست با اشاره به سفرها و شناخت خود از ایران گفت: سال 1368 برای اولین بار به ایران سف رکردم و بعد از آن مطالعات و تحقیقاتی در مورد این کشور انجام دادم و دوره های زبان فارسی را تشکیل دادم و به ایران و ایرانیان بسیار علاقه مند هستم.

 

استاد دانشگاه دولتی کاگوشیما در کیوشو به نحوه شکل گیری و تعاملات خانواده در ایران اشاره و پس از بررسی موارد مربوط به قانون حمایت از خانواده گفت: قانون حمایتی از خانواده و به ویژه در مورد کودکان و نوجوانان بی سرپرست و بد سرپرست در ایران را در کمتر کشوری در جهان اسلام می توان یافت.
وی همچنین به بررسی دیدگاه های مربوط به خانواده در قالب قانون اساسی و مدنی ایران پرداخت و با اشاره به نقطه نظرات برخی از اندیشمندان همچون دکتر علی شریعتی و دکتر مرتضی مطهری گفت: دکتر شریعتی بهترین زن را فاطمه (سلام الله علیها) که در نگاه ایرانیان بسیار بزرگ و مقدس است، دانست و زنان ایرانی در همه زمینه ها از جمله کار، خانواده، اجتماع و ... می توانند حضور موثر داشته باشند.

خانم موریتا خاطرنشان کرد اگر به ایران سفر کنید به سرعت درک می کنید که زنان در دانشگاه ها حضور بالایی دارند و تحصیلات عالی می کنند و به عنوان سیاستمدار و فعال اجتماعی حضور دارند و در این خصوص یکی از کشورهای توسعه یافته در جهان هستند.// 114

بیشتر بخوانید: 

برگزاری اولین دوره آموزش مجازی زبان فارسی در ژاپن

 

ثبت رکورد دوچرخه سالنی توسط ورزشکار زن ایرانی