ایران پرس- انقلاب اسلامی ایران یکی از مهم‌ترین رخدادهای منطقه در ۲۰۰ سال اخیر، گام به دهه پنجم حیات خود گذاشته است.

این رویداد مهم در چهل سال گذشته پیوسته همچون خاری در چشم دشمنان و نقطه امید و تکیه گاهی مطمئن برای ملت های تحت ستم بوده است.

جای تعجب نیست که چرا دشمنان از دوام و ماندگاری انقلاب و نظام جمهوری اسلامی ناراحت و عصبانی هستند. آنها فقط منافع نامشروع خود در ایران را از دست نداده اند بلکه در مقابل عظمت و بالندگی ملت ایران که در دوران حکومت شاه پنجاه سال ذیل سلطه آمریکا تعریف شده بود، دچار ضعف و انفعال شده اند.

ملّت ایران امروز برای کشورها و برای ملّتها الگو شده است تا نشان بدهد که می توان در مقابل ابرقدرت‌ها ایستادگی کرد و از آنها نترسید و درعین‌‌حال پیش رفت.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر معظم انقلاب در همین خصوص در بیاناتی وابستگی سیاسی را بسیار خطرناک و مایه تو سری‌خوری ملتها دانستند و با اشاره به قطع کامل وابستگی ایران به آمریکا خاطرنشان کردند: دشمن با رصد تحولات و فعالیتهای جمهوری اسلامی ایران، از تبدیل ایران از «کشوری عقب افتاده و وابسته» به کشوری «اثرگذار، متنفذ و برخوردار از اقتدار روزافزون سیاسی، دفاعی و علمی»، کاملاً عصبانی و به‌شدت نگران است.

رهبر انقلاب، دشمنی رژیم آمریکا با ملت ایران را از همان روزهای اول پیروزی انقلاب یادآور شدند و افزودند: آن روزها نه مسئله انرژی هسته ای مطرح بود و نه موشک و نفوذ منطقه ای، اما آمریکایی ها فهمیده بودند که با پیروزی انقلاب، ایران را به‌عنوان کشوری «زیردست، مطیع و بسیار پرمنفعت» از دست داده اند.

از نگاه بسیاری از تحلیلگران نفوذ اقتدارآمیز ایران در منطقه، موجبات سرخوردگی شدید آمریکایی‌ها را که برای استیلا در منطقه ژئواستراتژیک غرب آسیا میلیارد‌ها دلار خرج کرده‌اند، فراهم آورده است.

نظام جمهوری اسلامی ایران امروز از همه عناصر اقتدار پایدار برخوردار است و بر پایه این اقتدار و با بهره‌گیری از موقعیت ژئوپلتیک و مزیت های اقتصادی توانسته است در ایفای نقش های منطقه ای موفق و سربلند باشد.

جمهوری اسلامی، پیروز چالش 40 ساله آمریکا و ایران

جمهوری اسلامی نقشه های شوم آمریکا را برهم زده است. به عبارتی دیگر آمریکا 40 سال مغلوب جمهوری اسلامی شده است. در چالش 40 ساله آمریکا و ایران حقیقت مهمی وجود دارد که گاهی از دیده ها پنهان می ماند و آن اینکه، طرف پیروز در این چالش، جمهوری اسلامی ایران و طرف مغلوب، آمریکا بوده است.

حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در سخنانی به مناسبت 13 آبان روز ملی مبارزه با استکبار در دیدار هزاران نفر از دانش آموزان درباره دلایل ادامه این خصومت ورزی گفتند: "هدف اصلی آمریکا در 4 دهه اخیر سیطره مجدد بر ایران بود اما باوجود همه تلاش ها و توطئه ها، نتوانسته است به این هدف دست پیدا کند."

حضرت آیت الله خامنه ای تاکید کردند: "امروز تنها کشوری که آمریکا کوچک ترین نقشی در تصمیمات آن ندارد، جمهوری اسلامی ایران است و این، به معنای شکست آمریکا است."

حقیقت این روند را می توان در افول قدرت آمریکا در جهان دید.

امروز شواهد و قراین زیادی نشان می دهد که قدرت و اقتدار و هیمنه آمریکا در دنیا، رو به افول و زوال است و آمریکا امروز به مراتب ضعیف تر از آمریکای چهار دهه قبل است.

حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم  انقلاب اسلامی در بیان این واقعیت با اشاره به اذعان بسیاری از سیاسیون و جامعه شناسان معتبر دنیا مبنی بر فرسوده شدن و از بین رفتن «قدرت نرم» آمریکا گفتند: "قدرت نرم آمریکا به معنای «اقناع و قبولاندن نظر خود به کشورهای دیگر»، اکنون در ضعیف ترین موقعیت ممکن قرار دارد و بخصوص از زمان روی کار آمدن رئیس جمهور فعلی آمریکا نه تنها ملت ها بلکه دولت های اروپا، چین، روسیه، هند، آفریقا و آمریکای لاتین نیز با تصمیم های آمریکا صراحتا مخالفت می کنند."

رهبر انقلاب اسلامی تاکید کردند: "افول آمریکا به واقعیت مورد اجماع صاحب نظران معتبر جهان تبدیل شده است اما در سوی دیگر این چالش، ملت ایران با انگیزه، روحیه و کار و تلاش جوانان عزیزش، آینده ای درخشان و به مراتب بهتر را در پیش دارد."

روزنامه «کریستین ساینس مانیتور» با اشاره به این که آمریکا صریح‌تر از سخنان «مایک پمپئو» وزیر امور خارجه آن کشور نمی‌توانست خواسته‌های خود را از ایران مطرح کند، می‌نویسد: "پمپئو خواستار کاهش نفوذ و نقش ایران در منطقه شد. مقامات ایران نیز آن‌گونه که قابل پیش‌بینی بود به مقابله با این اظهارات پرداخته و اشاره کردند که روسای جمهوری امریکا سالهاست که در تضعیف جمهوری اسلامی ایران از زمان انقلاب ۱۹۷۹ میلادی به این سو شکست خورده‌اند."

این روزنامه در ادامه تصریح می‌کند: "تهدیدها و فشار بی‌سابقه آمریکا، اما تغییری در محاسبات استراتژیک ایران ایجاد نمی‌کند. مقام‌های ایرانی در تحقیر کردن خواسته های پمپئو و استراتژی جدید آمریکا با یکدیگر متحد شده‌اند."

اکنون قدرت آمریکا با شتاب بیشتری در سراشیبی سقوط و اضمحلال قرار گرفته است. اقدامات رئیس جمهور فعلی آمریکا، «لیبرال دموکراسی» را نیز که پایه  ادعایی تمدن غرب است، بی آبرو کرده است.

رهبر انقلاب اسلامی، «قدرت سخت» آمریکا در زمینه های نظامی گری و اقتصاد را نیز رو به افول خواندند و افزودند: "آن ها ابزار نظامی دارند اما به علت افسردگی، سردرگمی و تردید سربازانشان مجبورند از سازمان های جنایتکاری نظیر بلک واتر برای تحقق اهداف شان در کشورهای دیگر کمک بگیرند."

ایشان بدهی افسانه ای آمریکا و کسری بودجه 800 میلیارد دلاری این کشور در سال جاری را از نشانه های روند زوال اقتصادی آمریکا برشمردند و خاطرنشان کردند: "آن ها این واقعیات را با ظاهرسازی و شعار می پوشانند اما در زیر این زرق و برق، افول اقتصادی مشهود است."

کشوری که رئیس جمهوری آن سیاهپوستان و مردم آفریقایی تبار را "چاه توالت" خطاب نموده و مهاجر را مهاجم می پندارد و بچه های کوچک مهاجرین را بی رحمانه از والدین جدا نموده و درکمپ ها نگه می دارد، کشوری که بیشترین فروش تسلیحاتی را به متحد خود، عربستان سعودی در منطقه خاورمیانه داشته و به نیروهای نظامی و اطلاعاتی آن در انجام جنایات گسترده علیه کودکان بی گناه و بی پناه یمن و ایجاد بزرگترین فاجعه بشری و قحطی قرن در یک کشور فقیر یاری رسانده و از ائتلاف متجاوزین حمایت تمام عیار می نماید؛ چگونه به خود جرأت می دهد که جمهوری اسلامی ایران را بدنام کند.

تاریخ دولت های آمریکا مملو از رسوایی و بدنامی داخلی و بین المللی است. از کشتار سرخپوستان و صاحبان اصلی آمریکا گرفته تا برده داری و تبعیض نژادی علیه سیاهپوستان و رنگین پوستان تا بمباران هسته ای ناکازاکی و هیروشیما و خاکسترکردن صدها هزار نفر انسان بیگناه و سرنگون کردن عمدی هواپیمای مسافربری ایرانی هر یک سندی گویا در اثبات بدنامی تاریخ دولتمردان آمریکا است.

از اینروست که رهبرمعظم انقلاب؛ عوامل افول شیطان بزرگ را بلندمدت و مربوط به عملکرد سلطه طلبانه آن در طول تاریخ این کشور دانستند و تاکید کردند: "بر اساس سنت الهی، آمریکا محکوم است که از صحنه قدرت جهانی زایل بشود."

تهیه شده در «گروه ایران» اداره کل خبر و تفسیر برون‌مرزی

116