سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران بشدت هرگونه خشونت علیه مردم بر اساس اعتقادات و مذهب را محکوم می کند، گفت: زمان آن فرارسیده جامعه بین‌الملل برای مبارزه با نفرت‌پراکنی علیه مسلمانان که بخش قابل توجهی از مردم جهان هستند، اقدام کند.

اقدامات اسلام ستیزانه در کشورهای غربی در سالهای اخیر به شدت افزایش یافته است. مسلمانان ساکن در کشورهای غربی تاکنون بارها نگرانی عمیق خود را از اقدامات اسلام‌ستیزانه و نیز حملات به مساجد ، مراکز اسلامی و توهین به مقدسات مسلمانان در این کشورها  بیان  و تشدید تدابیر امنیتی در حفاظت از این مراکز را خواستار شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری ایران پرس، امیر سعید ایروانی سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد در اجلاس مشترک مجمع عمومی سازمان ملل متحد و سازمان همکاری‌های اسلامی برای گرامیداشت روز بین‌المللی مبارزه با اسلام هراسی افزود: نشست امروز نمایانگر عزم جدی حاضران برای پرداختن به مساله اسلام هراسی شامل نفرت پراکنی، تبعیض، حملات تروریستی و خشونت علیه مسلمانان و اصول، اعتقادات و شعائر مذهبی آنها است.

سفیر ایران در سازمان ملل متحد اظهار داشت: در حال حاضر جهان همچنان شاهد تجاوز دائمی رژیم اشغالگر صهیونیستی علیه بیت‌المقدس و مردم مسلمان فلسطین اشغالی است. همچنین در برخی از کشورهای اروپایی به بهانه آزادی بیان، به قرآن کریم بی احترامی می‌شود.

ایروانی تصریح کرد: در طول چند دهه اخیر نیز، شاهد شبکه گسترده‌ای از رسانه‌ها بودیم که در پوشش شبکه‌های خبری، نسبت به ترویج محیطی خصمانه و توهین‌آمیز علیه مسلمانان، اقدام کرده‌اند که از جمله ناقض حقوق بشر ایشان بوده است.

نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد گفت: زمان آن فرارسیده که جامعه بین‌الملل بویژه سازمان‌های بین‌المللی و کشورهای مدعی حمایت از حقوق بشر، به مبارزه با نفرت‌پراکنی علیه مسلمانان که بخش قابل توجهی از مردم جهان هستند، اقدام کنند.

ایروانی ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران بر اهمیت نقش روز بین‌المللی مبارزه با اسلام هراسی در توجه دادن جامعه بین‌المللی نسبت به فرهنگ بردباری و صلح بر مبنای احترام به حقوق بشر و تنوع مذاهب و اعتقادات در تمام سطوح، تأکید می‌کند.

سازمان ملل متحد 24 اسفند 1400 (15 مارس 2022) با صدور قطعنامه ای 15 مارس را بعنوان روز جهانی مقابله با اسلام هراسی تعیین و نامگذاری کرد که این تصمیم نقطه عطفی در مبارزه با اسلام هراسی در سطح بین المللی است.125