ایران پرس- رویکرد و شیوه برخورد پلیسی رژیم آل‌ خلیفه با فعالان سیاسی در بحرین همچنان ادامه دارد و مخالفان بحرینی به بهانه های واهی هم چنان روانه زندان می شوند.

در این چارچوب سازمان صلح برای دموکراسی و حقوق بشر بحرین، از بازداشت 15 هزار نفر در هفت سال گذشته در این کشور خبر داد. 

آمارها گویای آن است که هزاران تن از فعالان سیاسی در سالهای اخیر در بحرین بازداشت شده و مدتی را در زندانهای آل خلیفه گذرانده اند و این روند در سال 2017  تشدید شده است.

بحرین به عنوان کوچک ترین کشورغرب آسیا  بنا بر اعلام منابع حقوق‌ بشری دارای بیشترین زندانی سیاسی بوده و سیاست سرکوب رژیم آل خلیفه در سایه حمایت کشورهای غربی همچنان ادامه دارد.

در نتیجه سرکوبگری های آل خلیفه شمار زندانیان سیاسی در بحرین به بیش از 4 هزار تن رسیده است.

براساس گزارش‌ها، حدود 10 درصد از شمار زندانیان سیاسی در بحرین زن و کودک هستند.

بازداشت گسترده فعالان سیاسی در بحرین و صدور احکام سنگین علیه آنان از جمله حکم اعدام در تضاد با ماده (10) منشور جهانی حقوق بشر و ماده (6) معاهده ویژه حقوق مدنی و سیاسی است.

بحرین صحنه اعتراضات مردمی

بحرین از 14 فوریه سال 2011 صحنه اعتراضات مسالمت‌آمیز مردمی است.

مطالبه اصلی مردم بحرین، حکومت قانون و روی کار آمدن نظام منتخب، پایان تبعیض، اصلاحات سیاسی و رعایت حقوق بشر و برقراری عدالت و آزادی و نفی وابستگی به غرب است؛ اما رژیم آل خلیفه به جای پاسخ به مطالبات مردم، تشدید سرکوب گری و بازداشت گسترده بحرینی‌ها را در دستور کار خود قرار داده‌ است.

رژیم آل خلیفه با تشدید بازداشت مخالفان عملا" خفقان سیاسی را در این کشور حکمفرما کرده است.

رژیم حاکم بر بحرین همچنان از هر ابزار، سیاست و ترفندی استفاده می کند تا ضمن مهار قیام مردمی مخالفان را از صحنه سیاسی و اجتماعی این کشور کاملا" حذف کند. در بحرین هر گونه فعالیت سیاسی ممنوع است و این رژیم با تصویب قوانینی درصدد مهیا کردن شرایط برای تضییع کامل حقوق سیاسی مردم این کشور است.

رژیم آل خلیفه با تصویب قانون محاکمه مخالفان سیاسی در دادگاههای نظامی در مجلس و امضای آن از سوی شاه، محاکمه نظامی مخالفان بحرینی را مدتها است که در دستورکار خود قرار داده است.

تصویب سرکوب مخالفان در پارلمان بحرین

 در چارچوب سرکوبگری های بیشتر رژیم آل خلیفه ضد معترضان بحرینی، پارلمان این کشور نیز در سال 2015  قانونی را به بهانه مبارزه با تروریسم برای سرکوب بیشتر مخالفان تصویب کرد.

رژیم آل خلیفه با دستاویز قرار دادن قانون موسوم به مبارزه با تروریسم هر مخالفی را به بهانه حمایت از تروریسم بازداشت می کند.

نتیجه سیاست زمامداران بحرینی تبدیل این کشور به زندان شهروندان این کشور بوده است شرایطی که نگرانی شدید افکار عمومی را در پی داشته است.

انتشار گزارش های مختلف در خصوص شرایط وخیم فعالان سیاسی در بحرین انعکاسی از این نگرانی ها است.

بیژن نجفی

133/112

بیشتر بخوانید:

بازداشت های غیر قانونی در بحرین ادامه دارد

واکنش علمای بحرین به ادامه بازداشت زنان بحرینی

بازداشت یک روحانی دیگرشیعه در بحرین

بازداشت 17 معترض در بحرین