به گزارش خبرگزاری ایران پرس، «سیدابراهیم رئیسی» ظهر چهارشنبه با حضور سرزده در روستاهای درگیر سیلاب جنوب استان سیستان و بلوچستان ضمن بازدید از وضعیت امدادرسانی به سیل زدگان این منطقه با مردم محلی گفت و گو و دستورات لازم جهت تسریع در روند امدادرسانی را صادر کرد.
رئیس جمهور همچنین در جمع سیل زدگان نگور شهرستان دشتیاری هدف از این سفر را خدمت به مردم سیستان و بلوچستان اعلام کرد و افزود: آشنایی با گروههای امدادرسانی و در جریان کار قرار گرفتن از نزدیک یکی از اهداف این سفر است.
وی افزود: از استاندار سیستان و بلوچستان، هلال احمر، مسئولان محلی و مردم که کارهای امدادی میکنند، قدردانی میکنم.
باران سیلآسایی که از روز یکشنبه (۶ اسفندماه ۱۴۰۲) تا پنجشنبه دهم اسفندماه هفته گذشته جنوب سیستان و بلوچستان را فرا گرفته بود به بخشهای مختلف زیرساختی و کشاورزی این استان خسارتهای زیادی وارد کرد.
همه نیروهای خدمات رسانی و امداد رسانی بسیج شدند تا جلوی خسارتهای احتمالی به جنوب استان را بگیرند، اما با توجه به شدت بارشها، سیلاب به وقوع پیوست و با وجود تلاشهای فراوان جنوب استان متحمل خسارتهای زیادی در بخشهای مختلف شد.
در این مدت یکهزار و ۹۴۷ روستای سیستان و بلوچستان تحت تاثیر سیلاب قرار گرفت و واحدهای مسکونی زیادی بر اثر جاری شدن سیلاب آسیب کلی و جزئی دیدند. تعداد ۲۵۲ روستا به دلیل آسیبهای وارد شده در خطوط انتقال، شبکههای توزیع و تأسیسات تأمین و پمپاژ آب با مشکل قطعی آب مواجه شدند.
همچنین چهار سد شامل سدهای مخزنی پیشین در شهرستان سرباز با حجم ۱۷۵میلیون متر مکعب، سد زیردان در منطقه دشتیاری چابهار با حجم مخزن ۲۰۷میلیون متر مکعب سد شی کلک در شهرستان چابهار با حجم ۱۰میلیون متر مکعب و سد خیرآباد نیکشهر با حجم ۲۷ میلیون مترمکعب آبگیری و سرریز شد.
اکنون روند امدادرسانی به سیلزدگان شهرستانهای جنوب سیستان و بلوچستان با قوت در حال پیگیری است.
از ابتدای شروع بارندگی های سیل آسا در جنوب استان وزرای کشور، نیرو، جهادکشاورزی، فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران، رئیس مرکز امداد هوایی جمعیت هلال احمر و برخی دیگر از مسئولان کشوری و لشکری برای پیگیری وضعیت مردم راهی این منطقه شده اند.
117
بیشتر بخوانید:
کمکرسانی بهمردم مناطق سیلزده سیستانوبلوچستان
پرداخت خسارت به سیلزدگان سیستانوبلوچستان تا سقف ۳۰ میلیون تومان