به گزارش ایرنا، شهیندخت مولاوردی روز پنجشنبه در این بازدید گفت، این واحد که با هدایت یک نیکوکار و جامعه شناس شکل گرفته مدل و الگویی است که باید آن را در کل کشور پیاده کنیم.
مولاوردی افزود، ایده ای که در این کارخانه عملی شده به کارگیری و استخدام افرادی است که دارای سوء پیشینه هستند و این اقدام متفاوت و منحصر به فرد را می توان برای حرکت ها و برنامه هایی که در راستای مقابله با آسیب هایی اجتماعی انجام می شود پیاده کرد.
مدیر گروه این واحد تولیدی نیز در این مراسم گفت، این مجموعه متعلق به همه مردم ایران است و برای اولین بار در کشور با هدف حمایت از افراد آسیب دیده و جلوگیری از آسیب پذیری بیشتر آنان راه اندازی شده است.
دکتر علیرضا نبی تصریح کرد، هم اکنون چهار هزار نفر در این مجموعه سه واحدی مشغول کار هستند و بخشی از کار نیز به منازل افراد در محله های حاشیه شهر برده می شود که این امر بزه را در این حوزه کاهش داده است.
علیرضا نبی اظهار کرد، امروز زمان آن است که خیرین وارد عرصه اشتغال و کارآفرینی شوند و پیشرفت کشور به این بستگی دارد که بتوانیم برای نیروهای کشور به ویژه زنان آسیب دیده و زنان سرپرست خانوار که برای حفظ کیان خانواده و فرزندانشان نیاز به کار دارند، اشتغال ایجاد کنیم.