ایوانکا ترامپ که اکنون از اعضای کاخ سفید است در واکنش به تهدیدها به بمب گذاری در مراکز یهودیان در آمریکا در توییتر خود نوشت: آمریکا ملتی است که بر اساس اصل تساهل مذهبی بنا شده است و ما باید از مراکز مذهبی و عبادتگاههای خود حفاظت کنیم.
حمایت ایوانکا ترامپ از اقلیت یهودی ساکن آمریکا و مراکز دینی آنها نشانه موضع دوگانه دولت ترامپ در قبال اقلیت های مذهبی و حمایت از آنها است.
ایونکا ترامپ در حالی از تهدید علیه اقلیت یهودی آمریکا سخن می گوید که یچ یک از این تهدیدها عملی نشده است.
شمار این تهدیدها به ۶۹ مورد می رسد، اما این تهدیدها هرگز عملی نشد و همه این مراکز فعالیت عادی خود را ادامه دادند. این تهدیدها پس از آن مطرح شد که اف بیآی تحقیقاتی را در زمینه تهدید علیه مراکز یهودیان آغاز کرد.
نباید فراموش کرد که ایوانکا ترامپ از هم کیشان خود دفاع کرده است . وی در ۲۷ سالگی پیش از ازدواج با جارد کوشنر به دین یهود گروید.
دلسوزی و جانبداری ایوانکا ترامپ از اقلیت یهودی، این پرسش را مطرح می کند که چرا وی واکنشی به افزایش اسلام هراسی و نفرت از مسلمانان در آمریکا نشان نمی دهد؟ آیا مسلمانان آمریکا که شمارقابل توجهی از آنها متولد این کشور هستند، باید از حقوق شهروندی خود از جمله آزادی مذهبی، داشتن عبادتگاه و به طور کلی از حقوق اجتماعی خود محروم بمانند؟ پرسش مهمتر این است که آیا پدر وی یعنی دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا، مشوق اصلی اسلام هراسی و ایجاد نفرت از مسلمانان در آمریکا نیست ؟ آیا ترامپ صراحتا با مترادف خواندن اسلام و تروریسم ، از تروریسم اسلامی سخن نگفته و قول مبارزه با آن را نداده است ؟ ترامپ طی رقابتهای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، به بهانه مبارزه با تروریسم، اعلام کرد باید از ورود مسلمانان به آمریکا جلوگیری شود.
این سخنان وی انتقادهای گستردهای را از داخل و خارج آمریکا برانگیخت . ترامپ بعد از روی کار آمدن نیز با صدور فرمان اجرایی، ورود اتباع 7 کشور اسلامی را ه آمریکا ممنوع کرد.
نگرانی از اسلام ستیزی
این اقدامات ، نگرانی از افزایش جو ضد اسلامی واقدامات خشونت آمیز علیه مسلمانان در آمریکا را تشدید کرده است. گسترش بی سابقه اسلام ستیزی در آمریکا، باعث ایجاد مخاطرات جدی برای موقعیت اجتماعی و شغلی مسلمانان در آمریکا شده است و مسلمانان حتی باید نگران حفظ جان خود در این کشور باشند.
شورای روابط اسلام ـ آمریکا اخیرا به نشست گروههای ضداسلامی در کارولینای شمالی که علنا مسلمانان را تهدید به قتل کردهاند ، واکنش نشان داد.
به گفته ابراهیم هوپر مدیر ارتباطات این شورا، فراخوان علنی خشونت علیه یک اقلیت مذهبی، جرم ناشی از نفرت است که باید توسط مقامات دولت فدرال و پلیس اف بی آی بررسی شود.
فعالیتهای افراطی و نژادپرستانه و حملات تند لفظی به مسلمانان در آمریکا ، از سال ۲۰۱۵ تاکنون سه برابر افزایش یافته است./113/110
بیشتربخوانید:
هشدار کاخ سفید درباره گسترش تهدیدها علیه جامعه یهودیان آمریکا
حضور 11 یهودی در پست های کلیدی دولت ترامپ
افزایش اسلام هراسی در اروپا / تحلیل
فرمان ضد مهاجرتی ترامپ، ترویج اسلامهراسی در اروپا/ ویدئو