به گزارش خبرگزاری ایران پرس، «نصرت الله لطفی» در نشست ارزیابی برنامههای دهه فجر انقلاب اسلامی و برنامه ریزی برای اعیاد نیمه شعبان به تشریح موضوعات مورد بررسی در این نشست پرداخت و اظهار کرد: بخشی از جلسه امروز به جمعبندی برنامههای بزرگداشت چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و ارزیابی اولیه راهپیمایی 22 بهمن و بخشی به برنامههای نیمه شعبان سال آینده اختصاص دارد.
لطفی با بیان این که سال 1400 یک ویژگی خاص دارد، یادآور شد: طلیعه سال 1400 یعنی نهم فروردین، مزین به ولادت منجی عالم بشریت، حضرت مهدی (عج) است و پایان سال یعنی 27 اسفند نیز مصادف با سالروز ولادت آن حضرت شده است، بنابراین دو میلاد و دو نیمه شعبان در سال 1400 خواهیم داشت.
وی اظهار داشت: به لحاظ اهمیت این مناسبت و ویژگی استثنایی این سال، همه دستگاهها و ارگانهای انقلابی باید سهمی شایسته در برگزاری این مناسبت داشته باشند.
قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور با اشاره به صبغه مردمی جشنهای نیمه شعبان اضافه کرد: در نظام مقدس اسلامی، همه ارگانها و مردم، یکپارچه هستند و با توجه به صبغه مردمی جشنهای نیمه شعبان و وظیفه همگانی در برگزاری این مناسبت، همه نهادها در کنار مردم در سراسر کشور این جشنها را به نحو شایسته برگزار کرده و به نوعی ادای دین می کنند و خدمتگزار جشنهای نیمه شعبان هستند.
لطفی در ادامه درباره برگزاری ویژه جشن نیمه شعبان گفت: هر کار محتوایی و تولیدی و مقدمه سازی در این رابطه باید در این ماه برگزار شود. نکته دوم اینکه این مراسم فقط مختص به ایران نیست و نگاه ما باید به جهان اسلام و آزادیخواهان جهان باشد. امسال هم به مانند جشن نیمه شعبان سال گذشته که با حزبالله لبنان در ارتباط بودیم، باید نگاه فراملی داشته باشیم.
وی یادآور شد: آنچه در نیمه شعبان اول، 9 فروردین، و برپایی پرچمها و جشنها مطرح است باید به 12 فروردین، روز نظام جمهوری اسلامی، گره بخورد و از روزهای اول فروردین که به استقبال نیمه شعبان میرویم باید تا 12 فروردین ادامه پیدا کند و بستههای محتوایی، تولیدات فرهنگی و مجموعه برنامههای تبلیغاتی، تلفیقی از هر دو مناسبت باشد.
117