ایران پرس: «سردار قاآنی» فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی روز یکشنبه در تماس تلفنی با «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس ،ضمن  محکوم کردن وحشی‌گری رژیم اشغالگر ؛ پاسخ منحصر بفرد و موفق مقاومت به تجاوز دشمن صهیونیستی و دفاع از ملت فلسطین را ستود.

درگیری میان مقاومت فلسطین و رژیم صهیونیستی که از روز دوشنبه و پس از پایان ضرب‌الاجل مقاومت به تل‌آویو مبنی بر لزوم پایان تجاوزات این رژیم در قدس و مسجدالاقصی آغاز شد همچنان ادامه دارد .

براساس گزارش سازمان دفاع مدنی در غزه، شمار شهدای فلسطینی از آغاز حملات و بمباران‌های رژیم صهیونیستی علیه مناطق مختلف نواز غزه تا روز (شنبه - ۱۵ مه)، بیش از 140 نفر از جمله ۳۹ کودک و ۲۲ زن بوده است.

رژیم صهیونیستی در مقابل دیدگان جهانیان به کشتار مردم فلسطین ادامه می‌دهد، در حالیکه آمریکا و برخی کشورهای اروپایی به جانبداری از این رژیم جنایتکارپرداخته‌اند،اما دلایل این حمایت  چیست ؟

غرب آسیا از چندین دهه قبل تا کنون  در اولویت اهداف فرا منطقه ای  امریکا و در کانون رقابت های جهانی  قرار داشته است .در واقع  از زمان تاسیس رژیم صهیونیستی این منطقه به لحاظ  ژئو پلیتیک مورد توجه ویژه ای قرار گرفت وبه کانون مداخله و نفوذ دشمنان اسلام در قلب جهان اسلام  تبدیل شد . به عبارتی دیگر باید گفت ،با تشکیل اسراییل  بیش از هفتاد سال است که منطقه نا امن و بی ثبات شده است.

حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ، در بیاناتی در  دیماه سال  گذشته در سالروز قیام تاریخی مردم قم در ۱۹ دی ۱۳۵۶ به تلاش‌های آمریکا برای ایجاد بی‌ثباتی در غرب آسیا و ایران اشاره کردند .

ایشان  با بیان این که آمریکا منافع خودش را در بی‌ثباتی این منطقه می‌داند، مگر وقتی که به‌طور کامل خودش را مسلط بر آن بداند، به سخنان «مایکل لدین» کارشناس معروف آمریکایی اشاره کردند، که به صراحت این مسئله را به مورد اشاره قرار داده است.

رهبر معظم انقلاب فرمودند: "یک کارشناس معروف اندیشکده آمریکایی که خیلی‌ها او را می‌شناسند صریحاً این حرف را زد؛ گفت ،ما خواهان ثبات در ایران و عراق و سوریه و لبنان نیستیم. ما مایل به ثبات در این کشورها نیستیم. او می‌گوید «مسئله اصلی لزوم یا عدم لزوم بی‌ثباتی در این کشورها نیست». منظور او این است که این موضوع محرز است که باید بی‌ثباتی ایجاد شود، بلکه موضوع، چگونگی ایجاد بی‌ثباتی است. "

واضح است  که رژیم اسرائیل بعنوان پایگاه نفوذ امریکا  و دشمنان اسلام  درمنطقه ،همچنان در راس اولویت ها و منافع بازیگران فرا منطقه ای  قرار دارد.

«رفیق خوری » روزنامه نگارو تحلیلگرمسایل سیاسی در لبنان ، در ارزیابی سیاست امریکا در قبال رژیم  صهیونیستی می گوید ؛" هیچ کسی از بایدن یا از هیچ رئیس جمهور دیگری در آمریکا انتظار ندارد که در این زمینه مطابق به آن‌چه بایدن از پدرش نقل کرده است که "یک شخص برای صهیونیست بودن نیازی به یهودی بودن ندارد" عمل نکند. بنابر این انتظار نداشته باشید که آمریکا در زمان بایدن، رژیم صهیونیستی را ترک کند ."

نگاه به تحولات سال های اخیر نشان می دهد تغییرات بی سابقه در سیاست آمریکا در غرب آسیا  که توسط ترامپ و با تصویب "معامله قرن" و با  انتقال سفارت به بیت المقدس و به رسمیت شناختن جولان به عنوان سرزمین های اشغالی ایجاد شد، امروز تاثیرات مخرب خود را آشکارترکرده است.

 اکنون نیز موضع امریکا در حمایت از تجاوز گری اسراییل نشان می دهد که سیاست امریکا همچنان در مدار بی ثبات کردن منطقه قرار دارد.

سیاست امریکا اگرچه  بر حمایت از رژیم اسراییل تمرکز دارد ،اما  معادلات امنیتی و نظامی در غرب آسیا تغییر کرده است . پاسخ شکننده و مقاومت ستودنی مقاومت در برابررژیم متجاوز و اشغالگر صهیونیست نشان از ان دارد که دوران سیطره امریکا و اسراییل  بر سرنوشت فلسطین و ادامه سیاست های گذشته به پایان رسیده است.

نویسنده: جمشید امین زاده

112

بیشتر بخوانید:

گفت‌ وگوی تلفنی سردار قاآنی با اسماعیل هنیه