به گزارش ایران پرس، «نوربرت روتگن» (Norbert Röttgen) نماینده فراکسیون دموکرات مسیحی آلمان در نشست بوندستاگ (Bundestag) گفت: توافق هستهای آسیبی ندیده است و می توان آن را ادامه داد.
روتگن افزود، هسته اصلی توافق هسته ای برجام ایجاد ساز و کاری برای برقراری امنیت در منطقه و توسعه اقتصادی ایران است.
«لوتار مایر» (Lothar Meyer) عضو فراکسیون «آلترناتیو برای آلمان» همچنین گفت، آنچه که اهمیت دارد، ادامه توافق هسته ای است.
در ادامه نشست بوندستاگ، «نیلز اشمیت» (Nils Schmid) عضو فراکسیون حزب سوسیال دموکرات این کشور گفت، از تمام ظرفیتهای دیپلماتیک برای حفظ توافق هسته ای برجام استفاده خواهیم کرد.
به دنبال خروج غیر قانونی آمریکا از برجام (8 مه 2018) و برگرداندن تمام تحریم ها، کارشکنیهای واشنگتن در اجرای آن و همچنین بدعهدی طرفهای باقیمانده در برجام نسبت به اجرای تعهدشان، شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران (8 مه 2019) با صدور بیانیهای خطاب به طرفهای دیگر برجام از تعدیل تعهدات برجامی خود خبر داد.
ایران تأکید کرده است در صورتی که طرفهای دیگر برجام به ویژه بریتانیا، آلمان و فرانسه به تعهدات خود در قبال این توافق عمل کنند، حاضر است بار دیگر اجرای تعهدات پیشین خود را از سر گیرد.
141/118
بیشتر بخوانید:
انتقاد آلمان از سیاستهای یکجانبه ترامپ در قبال ایران
ظریف: تهران همچنان به برجام متعهد است