تعدادی از مسلمانان روزه دار و آزادیخواه در اعتراض به جنایات آل خلیفه علیه مردم و فعالان سیاسی و مذهبی بحرین نزدیک سفارت این کشور در پاریس تجمع کردند.

به گزارش ایران پرس به نقل از خبرگزاری صدا و سیما؛ معترضان در اعتراض به محاصره منزل «شیخ عیسی قاسم» رهبر شیعیان بحرین قرار بود در مقابل سفارت بحرین تجمع کنند اما با مخالف دولت فرانسه، تجمع در میدان اوروگوئه در نزدیکی سفارت بحرین انجام شد.

تجمع کنندگان روزه دار در نخستین روز ماه مبارک رمضان که در بین آنها افراد مسن نیز دیده می شد دست نوشته هایی در دست داشتند که بر روی آنها تروریسم آل خلیفه و آل سعود محکوم شده بود.

یکی از تجمع کنندگان به خبرنگار صدا و سیما گفت در صورت حل نشدن موضوع محاصره نظامی شیخ عیسی قاسم احتمال دارد هر روز این تجمع ادامه داشته باشد.

رژیم آل خلیفه، یکشنبه گذشته شیخ عیسی قاسم را به یک سال حبس و مصادره اموالش محکوم کرد.

 پس از اعلام حکم دادگاه بحرین ضد شیخ عیسی قاسم و تشدید اعتراضات مردمی، نیروهای رژیم آل خلیفه روز سه‌شنبه به منطقه الدراز، محل زندگی «شیخ عیسی قاسم» حمله کردند که در این حمله، شش نفر شهید ، بیش از 200 نفر زخمی و حدود 300 نفر نیز بازداشت شدند.

بحرین از سال 2011 تاکنون با بحران نارضایتی های عمومی از سیاست های سرکوبگرانه  رژیم آل خلیفه مواجه است.118

بیشتر بخوانید:

آلبوم تصاویر/راهپیمایی مردم ایران اسلامی در حمایت از شیخ عیسی قاسم

راهپیمایی مردم ایران اسلامی در حمایت از شیخ عیسی قاسم+ویدئو

بیانیه مجلس خبرگان رهبری در محکومیت اهانت آل خلیفه به شیخ عیسی قاسم

تظاهرات مردم عراق در حمایت از شیخ عیسی قاسم+ ویدئو