ایران پرس: پلیس آلمان به دلیل اظهارات محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطینی درباره هولوکاست، تحقیقاتی را علیه او آغاز کرده است.

 پلیس آلمان می‌گوید به دلیل اظهارات محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطینی درباره هولوکاست، تحقیقاتی را علیه او آغاز کرده است.

پلیس روز جمعه ۱۹ اوت با بیان اینکه تحقیقات مقدماتی در این خصوص را آغاز کرده تایید کرد که پس از دریافت شکایت رسمی کیفری، اقدامات لازم در این خصوص را انجام داده است.

محمود عباس که به دعوت رسمی «اولاف شولتز»صدراعظم آلمان به برلین رفته بود، در جریان یک نشست خبری مشترک روز 16 اوت در پاسخ به پرسش یک خبرنگار که از او پرسیده بود «آیا قصد دارید بابت عمل تروریستی نیروهای فلسطینی در کشتن ورزشکاران اسرائیلی در المپیک ۵۰ سال پیش پوزش بخواهید؟» پاسخ داد: «اگر شما می‌خواهید به گذشته نگاه کنید بفرمایید؛ اسرائیل از سال ۱۹۴۷ تاکنون مرتکب ۵۰ هولوکاست در ۵۰ نقطه فلسطین شده است.»

این اظهارات محمود عباس خشم رژیم صهیونیستی را به همراه داشته و تل‌آویو خواستار واکنش کشورهای جهان در برابر این سخنان شد. اولاف شولتز نیز در نشست خبری مشترک با عباس واکنشی به این اظهارات نشان نداد اما بعدا در بیانیه‌ای رسمی که در اختیار رسانه‌ها قرار داد تاکید کرد که صحبت‌های رئیس تشکیلات خودگردان در خصوص کم‌اهمیت دانستن هولوکاست، منزجر کننده بوده است.

  • واکنش‌ها به هجوم نظامیان رژیم صهیونیستی به نهادهای حقوق بشری فلسطینی

    واکنش دولت آلمان و نیز آغاز تحقیقات پلیس آلمان در باره اظهارات محمود عباس در زمینه هولوکاست و تاکید بر اینکه رژیم صهیونیستی بارها مرتکب هولوکاست علیه فلسطینی ها شده است، نشانگر استانداردهای دوگانه غربی ها در باره آزادی بیان است. از دیدگاه غربی ها توهین به مقدسات اسلامی مانند انتشار کاریکاتورهای هجو آمیز از پیامبر  اسلام (ص) بدون توجه و اعتنا به مقدسات مسلمانان نماد آزادی بیان شمرده می شود. اما زیر سوال بردن هولوکاست و یا حتی مقایسه آن با نسل کشی فلسطینی ها توسط اسرائیل جرمی نابخشودنی تلقی می شود.

آمریکا وبرخی کشورهای اروپایی به ویژه آلمان همواره به عنوان حامیان رژیم سرسخت رژیم صهیونیستی نه تنها کمک های مالی ، اقتصادی ،تسلیحاتی و هسته ای گسترده ای به این رژیم انجام می دهند بلکه از بعد فرهنگی و تاریخی نیز در موارد متعدد به حمایت از اسرائیل پرداخته اند.

در برخی کشورهای اروپایی قوانینی تحت عنوان ممنوعیت زیر سوال بردن هولوکاست تصویب شده و هر فردی که به خود جرات داده و ماهیت یا ابعاد هولوکاست را  مورد تردید قرار دهد ویا قصد تحقیق در این باره را داسته باشد مورد تعقیب قضایی قرار گرفته و با محکومیت به جزای نقدی و زندان مواجه می شود. در حال حاضر در بسیاری از کشورهای اروپایی انکار و یا اغراق‌ خواندن هولوکاست جرم تلقی می‌شود؛ کشورهای آلمان، اتریش، بلژیک، جمهوری چک، فرانسه، لیتوانی، لهستان، رومانی، اسلواکی و سوئیس دارای قوانینی علیه انکارکنندگان هولوکاست هستند.به همین دلیل تاکنون شخصیت های علمی وسیاسی زیادی به دلیل تردید در باره ابعاد هولوکاست مجازات شده اند. یکی از افرادی که در سال ۲۰۰۶ به جرم انکار هولوکاست به سه سال زندان محکوم شد، «دیوید اروینگ» مورخ بریتانیایی بود.هم چنین «روژه گارودی» محقق فرانسوی که در ژوئن 2012 درگذشت به علت انکار هولوکاست زندانی شد. «یورگن گراف» مورخ و پژوهشگر سوئیسی نیز به خاطر سخنانش در انکار هولوکاست به زندان محکوم شد و برای فرار از زندان از سوئیس خارج شد.

غربی ها با اینکه خود عامل فاجعه ای انسانی به نام هولوکاست بوده اند به این بهانه نه تنها با موجودیت رژیم صهیونیستی درسرزمین فلسطین به بهای آواره شدن میلیونها فلسطینی موافقت کرده اند، بلکه اکنون و با گذشت حدود هفتاد و هفت سال از این فاجعه کماکان به پرداخت غرامت به قربانیان هولوکاست ادامه می دهند و کسانی که این واقعه و یا ابعاد آن را زیر سوال ببرند و یا اینکه مانند محمود عباس در صدد مقایسه آن با کشتار فلسطینی ها توسط صهیونیست ها برآیند را مورد پیگرد قضایی قرار داده و مجازت می کنند.

119

نویسنده سید رضا میرطاهر