سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، امسال برنامه ویژه ای در راستای توسعه گردشگری دریایی و بهره مندی گردشگران از این نوع توریسم در نوروز تدارک دیده است.

به گزارش روز چهارشنبه ایران پرس، «محمد محب خدایی» رئیس ستاد هماهنگی خدمات سفرهای کشور در گفت وگوی اختصاصی با شبکه اطلاع رسانی مانا با اشاره به تشکیل شورای راهبردی توریسم دریایی توسط سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت، با توجه به عضویت تمام ارگان های مرتبط با امور دریایی در این شورا، رسیدگی به سفرهای دریایی تسهیل شده است.

وی همچنین با اشاره به عضویت سازمان بنادر و دریانوردی در شورای راهبردی توریسم دریایی افزود، در جلسات اخیر این شورا، هماهنگی های خوبی را به منظور ساماندهی سفرهای دریایی در جنبه های مختلف با سازمان بنادر و دریانوردی انجام داده ایم.

رونق توریسم دریایی جزایر خلیج فارس در نوروز 97

رئیس ستاد هماهنگی خدمات سفر کشور با اشاره به اینکه توسعه توریسم دریایی در بندرعباس و جزایر ایرانی خلیج فارس در نوروز 97 در دستور کار قرار گرفته است، بیان کرد، توسعه گردشگری دریایی در جزایر خلیج فارس، فقط کیش و قشم را در بر نمی گیرد بلکه بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته در نظر داریم، شاهد توسعه توریسم در سایر جزایر ایرانی از جمله هرمز، لارک، هنگام، ابوموسی و ... نیز باشیم.

جزیره هرمز

خلیج فارس

به گفته معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، تحقق این امر با رونق گردشگری در خلیج فارس می تواند کمک شایانی به توسعه و رونق هر چه بیشتر توریسم دریایی به عنوان بخش مهمی از توریسم کشور، داشته باشد.

محب خدایی همچنین از برنامه ریزی های گسترده در راستای رونق توریسم در استان های ساحلی سیستان و بلوچستان و هرمزگان در نوروز 97 خبر داد.

دلفین ها در خلیج فارس

سرمایه گذاری در بخش گردشگری استان مازندران

معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در ادامه به سفر اخیر ریاست سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به استان مازندران به عنوان یکی از قطب های اصلی توریسم دریایی کشور اشاره کرد و گفت، با توجه به سرمایه گذاری های وسیع صورت گرفته در سواحل دریای مازندران، انتظار می رود به زودی شاهد تحول توریسم دریایی در شمال کشور نیز باشیم.

به گفته معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری، نوار ساحلی دریای خزر در سه استان شمالی کشور از پتانسیل های بسیار زیادی جهت توسعه هر چه بیشتر توریسم دریایی در جنبه های مختلف آن برخوردار است.

دریای خزر

محب خدایی خاطرنشان ساخت، هم اکنون برنامه ریزی ها و سیاست های سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در بخش توریسم دریایی به گونه ای تدوین شده است که باعث می شود سالیان سال و به صورت مداوم شاهد رونق توریسم دریایی در کشور باشیم.

116/110

بیشتر بخوانید:

«گردشگری حلال»؛ اولویت سازمان میراث فرهنگی و گردشگری

موشن گرافی: مناطق گردشگری ایران

درآمد هشت میلیارد دلاری ایران در بخش گردشگری خارجی

ایران مقصد امن گردشگری دنیا