دویست هزار زن در کنیا از خدمات تلفن همراه برای مقابله با فقر استفاده می کنند.

به گزارش فاکس نیوز، کارشناسان مسائل اجتماعی با اشاره به خدمات بی نظیر تلفنهای همراه به زنان و مادران در محله های فقیر نشین کنیا، خواستار معرفی این تکنولوژی در سایر کشورهای در حال توسعه شدند.

آنها با اشاره به تاثیر بسیار شگفت انگیز تلفن همراه در زندگی مردم به خصوص مادران فقیر در کنیا گفتند که تلفنهای همراه به ابزاری برای انجام کارهای خیر و نیک تبدیل شده اند.

براساس این گزارش، تلفن‌همراه یک ابزار ارزان، بسیار کارآمد و همه‌جا حاضر برای سازمان‌های مردم نهاد است تا خدمات خود را با هزینه‌ای ارزان ارایه کنند.

ساکنان محله پرجمعیت و فقیرنشین در شهرهای مختلف در کنیا می توانند با استفاده از تلفن‌ همراه می توانند  آب سالم و تمیز را در چند قدمی خود پیدا کنند.

از سوی دیگر، برنامه‌های خدمات‌رسانی پزشکی و بهداشتی از طریق تلفن همراه به مادران برای مراقبت‌های پیش و پس از تولد نوزاد‌شان کمک می‌کنند.

این برنامه ها همچنین می توانند ،نوار قلب بیماران را در اختیار پزشک قرار دهند و بر موضوع ایمن سازی در سراسر جهان تاکید کنند.

برخی موسسات خیریه نیز با استفاده از برنامه های ویژه تلفن همراه به مبارزه با فلج اطفال پرداخته اند.

امروزه تلفن‌های همراه برای مردم فقیر  بیش‌تر یک ابزار هستند تا یک اسباب‌بازی. از طریق پیامک‌های تلفن‌های همراه می توان خدماتی همچون توزیع آب و انرژی، خدمات مالی، سلامت و حتی آموزش را به نیازمندان ارایه کرد.

سازمان بهداشت جهانی برآورد کرده است که بیش از ۷۰۰ میلیون نفر به آب نوشیدنی سالم و بیش از دو و نیم میلیون نفر به توالت دسترسی ندارند. اما براساس آمار اتحادیه بین‌المللی مخابرات، ۹۶ درصد مردم جهان از طریق تلفن همراه با هم ارتباط دارند. این آمار به‌خوبی توضیح می‌دهد که چرا این وسیله ارتباطی به ابزاری برای انجام  کار خیر تبدیل شده است.

بسیاری از خدمات کمک‌رسانی، که از طریق تلفن همراه انجام می‌شود، از جهان غرب الهام گرفته اما برای مردمی طراحی شده است که روزی دو دلار درآمد دارند.