تحلیلگر امور سیاسی پاکستان:

تحلیلگر امور سیاسی پاکستان تاکید کرد: تمامی نهادهای پاکستان از جمله قوه قضائیه، ریاست جمهوری و کمیسیون ملی انتخابات تمامی شرایط برای برگزاری انتخابات پارلمانی را آماده کرده اند.

«فیصل حکیم» تحلیلگر امور سیاسی پاکستان در گفت وگوی اختصاصی با خبرگزاری ایران پرس با بیان اینکه دموکراسی حقیقی این است که مردم و قدرت رای آنها دولت را در هرکشوری انتخاب کند، گفت: دولتی که با نمایندگان منتخب مردم تشکیل شود، مردم از آن توقع دارند تلاش برای تحقق خواسته ها و نیازمندی های آن ها را در دستور کار خود قرار دهد.

این تحلیلگر امور سیاسی پاکستان اظهار داشت: دموکراتیک بودن روند انتخابات معیاری است که اعتبار دولت ها در تمام دنیا بر اساس آن سنجیده می شود، زیرا انتخابات تنها راهی است که مردم و ملت یک کشور می توانند در تصمیمات کلان و مهم که مرتبط با سرنوشت آنهاست مشارکت داشته باشند.

فیصل حکیم با اشاره به تاخیر در برگزاری انتخابات پارلمانی پاکستان افزود: پیشتر هم مواردی بوده که انتخابات در این کشور با تاخیر برگزار شده است، امسال هم شرایط بگونه ای رقم خورد که روند آمادگی دولت برای برگزاری سراسری انتخابات به دلیل انحلال زودهنگام دو پارلمان محلی در ایالت های پنجاب و خیبرپختونخوا با مشکل مواجه شد.

وی با تاکید بر آمادگی نهادهای مختلف برای برگزاری انتخابات پاکستان تصریح کرد: کمیسیون ملی انتخابات توانسته بر اساس برنامه اعلام شده پیش برود و دولت موقت این کشور هم تدابیر امنیتی برای برگزاری انتخابات را نهایی کرده است.

فیصل حکیم با ارزیابی مثبت از عملکرد دولت موقت پاکستان در ماه های اخیر و تلاش های کمیسیون ملی انتخابات گفت: این نهاد مستقل توانست ضمن مشاوره با تمام گروه‌های سیاسی و احزاب پاکستان با چالش های پیش رو برای برگزاری سراسری انتخابات مقابله کند.

وی همچنین درباره روند تبلیغات نامزدهای انتخابات خاطر نشان کرد: بر اساس قانونی اساسی پاکستان و همچنین قوانین مربوط به انتخابات، تمامی احزاب حق دارند کمپین های انتخاباتی داشته باشند و همانگونه که در شهرهای مختلف می بینید کمپین ها و نشست ها انتخاباتی توسط احزاب سیاسی در حال برگزاری است.

فیصل حکیم در خصوص نتایج انتخابات نیز تصریح کرد: احزابی که به صورت سنتی همیشه در صحنه سیاسی و پارلمانی پاکستان حضور داشته اند شانس بیشتری برای پیروزی دارند و پیش بینی می شود مانند همیشه تعدادی از نامزدهای آزاد انتخاباتی نیز پیروز شوند که پیوستن آنها به احزاب بزرگتر دور از انتظار نیست.

انتخابات آتی پاکستان روز  پنجشنبه ۱۹ بهمن ۱۴۰۲ (۸ فوریه ۲۰۲۳) برگزار می‌شود. این رای‌گیری انتخابات مجلس ملی و چهار مجالس ایالتی در پنجاب، خیبرپختونخوا، سِند و بلوچستان را شامل خواهد شد.

117

بیشتر بخوانید:

شرایط سیاسی، امنیتی و اقتصادی منجر به تاخیر در برگزاری انتخابات پارلمانی پاکستان شد